Nagyon mérges vagyok a 4igre! Pár napja írtam, hogy a héten talán szabadulhatok és akkor OTP, erre az elszaladt. Dec 13 előtt még appeninn, erre az is elszaladt. Hú de tele a tö...!
De nagyon sovány a forgalom. A pakkom nagy része biztos repülne 830-50 között, nálam nem így néz ki egy hosszabbra is biztonságos papír. Tippem (és vágyam) szerint max 840-50ig lesz felhúzás egy héten a belül, aztán magára hagyják. Ennek a részvénynek még több idő kell az igazi áttöréshez, emiatt nem lesz sláger a kövi hónapokban, majd talán jövő ilyenkor.
na? nutexbe és nord-ba beszorultak? szabadítsátok ki willit vagy magatokat :) tőzsdei ajánlásnak nem minősülő szöveg mindenki kínlódjon, ahol tud méghogy vége a nutex 17.5-ös és a nord 22-es csúcsnak egyikben sem volt igazi rali na gyerünk télapó , fagyasztott minik télapója:)
ebben a számmisztika annyi lehet ---tőzsdei szempontból ---- hogy rengeteg ember szorult be nutex-be 30 fölött és szerintem rengeteg ember nord-ba 30 fölött , akik várják a kiszabadulást, de az nem jön jöhetne, ha vennék ezeket el kéne kezdeni venni ezeket is éljenek a kicsik ! a két bors ökröcske ....hegyeket tudnak vinni a hátukon
nekem régebben :DDDD hiszen ahogy mondtam 23-án születtem.December.A legtöbb ember aki fontos ,vagy fontos volt szintén 23-án született.Fura Biztos valami számmisztikus dolog. :))))
leves