Jó reggelt kívánok! Egy fecske nem csinál nyarat! És az is egy népi megfigyelés, hogy azok szokták eladni legelőször a részvényeiket, akik előtte legjobban dicsérgették!
ja és az épduferrt is sajnálom, hogy tartósan leesett 40-re és alá, pedig javuló eredményeket hoz, sok projectje működik, nemrég még 100-at kiabáltak a topikjában, most meg.... ez van
mindig is az otp vezette a nagy fellángolásokat :) de a tkom végre tényleg kidugta a fejét az évek óta ragadó mocsárból , és ugyan a legkisebb blue, de a mesében is a legkisebb királyfi győz:) a tkom már győzött is a duplázásával 300 óta, tényleg hihetetlen, mennyire lenyomott volt
ja, és én a tkom-ra tettem a voksom 608-as ár óta, és nem ugrálok benne, ez az egyetlen papír, amiben nem érdemes ugrálgatni , apocca szerint is, akit nagy tkom szakértőnek tartok:)
stayerke, ezt írod: "még amikor bénázok is, könnyebben viselem, mint mérgelődni mások ötlete miatt" szerintem magadtól döntöttél, hogy nem veszel otp-t, legalábbis nem emlékszem, hogy bárki javasolta volna, ne vegyél az a kis verseny a 4ig/appeninn javára végül is az appeninn javára dőlt el, a 4ig gyakorlatilag nyaklik csak, az appeninn végül is 380-tól 440-ig elment, szerintem nem kerestél vele rosszul, legalábbis úgy vettem ki a kereskedésedből a rengeteg 4ig a te ötleted volt, én írtam, hogy nekem már nincs és elegem volt belőle szóval lehet, mégis jobban jártál, hogy a rengeteg 4ig mellett vettél appeninnt is:) az otp-hez nem tudok hozzászólni, nem tudom, ki milyen ötletet adott neked róla, nem olvasom az otp-topikot
nordtelekom az még inkább fekete lo arra nagyon figyelni kell,mert bejön egy hir aztán dupláz,innen,ujra,amugy az még mehet 100 fölé is ,ha tényleg nem kamu az a holding stb.
az a helyzet mikor mikulás ralyk voltak az is beleesett,pedig régebben jokat ment,kéne oda hír,akko lehet ne 400 is igy nem hinném,sajnos annyi részvény van a tözsdén -szétoszlik a pénz,vagy 25-30 uj részvény van minek?lopásra.
igen, mindig mondogatják, hogy a rést be kell tölteni, de az a rés honnan tudja, hogy létezik? csak az elemzők grafikonján van rajta, és ha alapvetően változik egy papír megítélése, miért lenne törvényszerű egy rés betöltése?
leves