Évát nagyon csípem, nagyon ügyes, de azért ücsörgött ő is már a kelleténél jóval többet valamelyik wc papírban! Sokszor úgy jatszotok ezekkel a kicsikkel, hogy az ég világon semmit se tudtok róla! Én még 3 év és nyugdíjazom magam! Nem fog beleférni, hogy ilyenekkel hazárdírozzak.
Az utóbbi hetekben sok várakozás ment már a kukába(válogatás nélkül): opus 400, ezen a héten appennin 400, Otp megy 13300ra, 4ig megindul.... Senki se lehet biztos rövid távon. Én az Otpt hajlandó vagyok hónapokig is tartani, nem zavar, ha közben lemaradok egy "csodálatos Nord raliról"! Arról sose beszélnek a fórum zsenik, hogy mekkora összegekkel játszanak! Én peldául egy Otpbe hajlandó vagyok 10-20 milliót is bepakolni, nem hiszem, hogy egy Nord, Nutex is ilyen kategória az abban brillírozóknak...
Nem érdekel! Otpben ülni sose volt gond, mindig csak idő kérdése és rendben van. Ha meg úgy látom, dobom kis bukóban. Terv szerint 4-5 részletben fogom venni, ez még csak egy kisebb pakk. Amúgy meg honnan tudod, hogy drága volt? Te, aki mindig Évát kérdezed, hogy mit vegyél...
úgy legyen:) csak szerintem a nutexet nehezebb rángatni, mint a nord-ot, nem véletlenül tudott a nord hatalmasabbat ugrani ... de mondjuk ha minden nordos áttódul a nutexbe..... :)
leves