de hát csak beszélgetést kezdeményeztem és megörült neki, és tényleg nem tudnak annyi almát feldolgozni már és csak kedves volt ... és látta, hogy örülök csak ilyen egyszerű mol: nagyon rángatózik lefelé, de most már megéri megint venni, 2750-2790 is jó lett,jó lesz megint szerintem
Fura lesz részvény nélkül kezdeni a hetet, ritkán adok el mindent. MOL kezd jó áron lenni, csak attól félek, hogy még egy ideig döglődni fog, Otpt csak 13k alatt vagyok hajlandó venni, opus figyelőlistán.
jönnek a "jópontok" a vidék javára budapesten ilyen nem történhet meg, mint itt tegnap mentünk vásárolni és egy utcai almafánál beszélgetést kezdeményeztem a tulajdonossal kérdeztem, szedhetünk-e almát az almafáról, mert nagyon finom savanykás alma, sütibe remek behívott a kertjébe, 14 almafája van és már nem sokat szednek belőle, a gyerekeik és az unokáik sem kérnek, szóval boldog, ha mi szedünk és sütünk finomságokat belőlük 3 kilót mertem szedni, megadta a telefonszámát, bármikor jövünk errefelé, hívjam, és szedhetünk még almát almás-fahéjas sütit csináltam és almáspite-golyókat belőlük, holnap almás palacsintát sütök sokra becsülöm az ilyenféle emberséget szívmelengető ja, bocsánat , Zsuzsa budapestről egyszer meginvitált meggyet szedni , az is szívmelengető volt :)
csak tényleg ügyeskedek, de nagyon keveset nyerek ezekben mostanában , néhány forintra megyek rá sok kispapírban tartom a vasat, opus, delta, appeninn, cigpannonia, astrasun , ilyenek ... nem sokat hoznak, de aránylag rendszeresen valamelyik ..
stayerke, ma ezt sütöttem:) kaptunk 3 szép cukkinit ajándékba, kb másfél kilós darabja, de meglepett, mert kevés belső részt kellett kivágni , csak egy kis szivacsos belső részt magokkal, egy darab elég volt 30 darab ilyen rudacskához, a panírozás sokáig tartott, de megérte https://sobors.hu/receptek/roppanos-cukkinihasabok-recept/ hozzá csak krumplipürét csináltam, tej nélkül, saját főzőlevéből visszakanalazva sok vajjal , a kicsi utálja a tejet:) "cirmos cica, haj, hova lett a vaj ..."
Nagyon klassz ez a szilvás süti! OTP meg menjen csak, ha elvánszorog 13300ig, akkor eladom az egészet, mert az tuti, hogy jelentés környékén, valószínűleg utána lesz egy pár száz pontos visszanézés!
leves