azt tudtam, hogy van egy yeti, amit soha senki nem látott, a lábnyomát vizsgálgatták, és silány filmek készültek az utána való nyomozásról ---psszt, figyelj, ott mozog valami ---- ne már, hol? ----ott, arra ----jesszus, fussunk, fussunk
a richter topikban olvastam, hogy 8070-nél van valami certi az erstéseknek és mivel nem végeztek az amcsik plusz 1000 ponton, lehet, bepróbálkoznak óvatos légy, én még nem tudom, hol lépek be vételre
:)) mi egyszer gombásztunk és hatalmas őzlábgombákat szedtünk, tenyérnyinél nagyobbakat, és azt nem mertem lefagyasztani, hanem megcsináltam rántott gombának, de úgy, hogy két napig azt ettük, a fülünkön jött ki, de az a gomba volt a legfinomabb :) a töltött paprikánál az íze miatt jó a paprika, de én is kivadászom a paprikahúst, mert a főtt héj nem finom ---- csak kikaparom és ráteszem a gombócokra ---- a gyerekek meg csak a gombócokat eszik a paradicsommártással
Ricsiben nekem most megint 8420 a legolcsóbb vételem, úgyhogy holnap nagyon kell figyelnem a lerántásokat, mert ma is reggel borogatták, aztán kezték kicsit felhúzni.
leves