Napok óta a holnapra várunk, azért esünk mert megy a para, hogy a FED benyög valami szigorítást. Na mivel ez már beárazódott én max. egy leszúrást várok ha tényleg lesz valami, és aztán szép nagy felfelét, ha meg esetleg pozitívabban sül el a vártnál az üzenet, akkor viszont el is durranhatnak felfelé az indexek. Összességben akármit nyögnek be holnap felfelét várok, a különbség csak abban van, hogy előtte leszúrás is lesz, vagy nem lesz.
Tegnap is ennek orultunk, es lett egy fel szazalekos minusz mara Buxban. Neked kint kene kereskedned, mert az jobbanberdekel teged, mint a Bux ertek :) Amugy holnap mar emelkedes lesz itthon a Bux dupla aljbol
komolyan mondom totoro, valaki azt mondaná, hogy odaadja nekem a mai nyereséged, cserébe két hónapi SEMMIT nem csinálhatok a tőzsdén, szó nélkül elfogadnám :)
Egyelőre a mai SPX pozi is jól néz ki. Richtert ha feljön értem, megint dobom a fenébe, és tényleg elköszönök tőle, nem egy ritmusra mozgunk, ma is hogy miért esett, vagy máskor miért emelkedett, fingom sincs, indexek kiszámíthatóbbak nekem. Ma is veszegettem ezt-azt, Pannergyt, Appot, OTP-t meg NAP-ot pl. Ez utóbbi úgy néz ki padlót fogott, indulhat egy korrekció.
Felre ertes van, ceg nyeresegerol van ott szo "Kapitalizáció majdnem annyi mint a DMkeré. Ott 25 millió ft adózott nyereség volt. Itt több mint 400 millió."
Létezhet persze. Nagyon bátor ember, az biztos. Ez a pensum is elment 9 k fölé és ha jó időben vette és sokat, akkor lehetett ennyi a nyeresége. Csak gratulálni lehet a bátorságához. A Richterrel nem tudom, hogy mit akarnak csinálni, de már kezd felháborító lenni a sok szemétség, amit művelnek vele.
leves