nézd amikor ezek buknak, ami csak idő kérdése, ezek a barnák és társaik aznap átpártolnak az új hatalomhoz és ennyi ettől kezdve a hatalom dolga, hogy mit kezd velük tartok tőle, hogy semmit talán a jobbik, esetleg
Erre én is csak azt tudom mondani: a jó mocskos k@va anyátok: https://mno.hu/belfold/celpont-kiborult-a-gyermekvedo-liga-titkara-2451124 A topikban fellelhető fizetett és önkéntes Fidesz-trolloktól kérdezem, hogy van pofátok EZT támogatni??? . Nem érdekel a mellépofázás, a háttérhatalmi baromságok, ERRE a cikkre reagáljatok!
nincsenek itt még a végnapok 2 millió bolsi szavaz a bolsi pártra ez elég lesz azért lesz elég, mert nem tud az ellenzék megegyezni és nem is akar egyrészt tartanak a krachtól, azt jobb lenne a fidesszel megélni másrészt túl későn derült ki, hogy nyerhetnének is nincs már idő arra, az egyetlen megoldásra, hogy egy jelölttel mindenhol nyerve a választást, új választási törvényt elfogadni pár hónap alatt és kiírni az új választást. nem gondolod komolyan, hogy a jobbik a dk-val mszp-vel lmp-vel együtt tudnak kormányozni ugyan ami most a cél lehet, hogy összehoznak egy lájtos 50 százalék alatti fidesz kormányt ez járható mindenkinek szerintem erre lehet számítani és 2 év múlva a nép elzavarja a fideszt egy életre na akkor börtön a bolsiknak
Normális gondolatokat normális vita követi és nem a hozzászóló szapulása! Minősített eseteket az elfajult vitákról tömegével lehetne újra kezdeni! A tegnapi véleményekkel a hallgatásommal értettem egyet! - Azért azt ma sem mondom, hogy a tegnapi elemzések éppen a nép hangja lehetett volna! Túlzónak tartom a vásárhelyi események egyoldalú megítélését! A medve bőre még odébb van!
Nagy lehet a baj, ha a trollsereg új módszereket vet be. #128 valódi hízelgésnek tűnik. Akkorának, hogy lassan már aggódni kezdek, hogy besorolnak kormánypártinak. Nem ilyen hízelgésekhez szoktam hozzá. Kérem vissza a megszokott személyeskedéseket, felületességet, funkcionális analfabétizmust, olvasás nélküli írást és a pártközpont propagandaanyagait! A Kádár rezsim végnapjaiban figyeltem meg, hogy a hatalom hirtelen kíváncsi lett a nép hangjára. De akkor már késő volt.
Nem gondolom, hogy ízig-vérig orbánpárti Vásárhely és Magyarország sem! Itt konkrétan az általad is gründolt ellenzékre utalnék! "Dehogynincs" véleménye sokkal árnyaltabban fogalmazta ezt meg tegnap! Sőt azért nem kellett közbeszólni, mert voltak akik nagyon tárgyilagosan értékelték a vásárhelyi választások utáni kialakult helyzetet!
Lázár előre és idejében bejlentette, hogy még a saját városában is brutális, háborús, hiperdurva kampány jön. Már az is baj, ha egy politikus tartja a szavát?
A suttogó propaganda közben hazugsággal vádolta a hét gyermekes, vállaltan keresztény hívő Márki-Zay Pétert, majd a napokban a már utcán lévő plakátjaira egy költséghatékony matricával ragasztották rá: “A HAZUG” https://varosikurir.hu/hodmezovasarhelyi-kozlemeny/ Nincs abban semmi meglepő, ha egy bolsevik lelkületű kormányzat előbb-utóbb eljut a keresztényüldözésig. A kdnp eközben végig a szépemlékű Egyházügyi Hivatal szerepét játszotta. Az egyházi vezetők egy része mindig is hajlamos volt behódolni az éppen uralkodó rezsimnek.
Ma ráértem, de nem tudom mit nem mondtam még, amit hiányol ez az ellenzéki populáció itt a fórumon? Mi lenne az elvárás? Győzött egy volt fideszes Vásárhelyen! Mi ebben a feltűnő?
Lázár: brutális, háborús, hiperdurva kampány jön - avagy a 2018-as parlamenti választás nyitánya
vajon mire gondol? az elmúlt harminc év legdurvább kampánya?