Hiperdurva, hogy valaki ezen csámcsog, amikor fogalma sincs ki, mit hazudozik ellenőrizetlenűl, úgy, hogy az ilyen tudatlanságban szenvedők meg készpénznek veszik az ilyen oknyomozók kitalációit! Sok kicsi sokra megy? Igen, de nem mindenkinél!
Ha ennyire tudod hol és hogyan rejtegeti a mágnesszalagokat, akkor neked tudni kell, hol vannak ezek a mágnesszalagok, meg a diktatúra titkos dossziéi! Ha meg nem tudod, akkor vastagon rágalmazol és hazudsz minta vízfolyás! De az is lehet, hogy bűncselekményt követsz el, mert nem tárod a nyilvánosság elé azt amiről tudomásod van!
Ma reggel a királyi rádióban Rétvári Bence lelkesen szapulta a vizitdíjat, a fizetős egészségügyet, a vörös csillag jelképének használatát, de bravúrosan hallgatott arról, hogy a fidesz-lungodrom szövetség még most is fenntartja a hálapénzt (vagyis gyakorlatilag fizetős az egészségügy) és a rejtegeti a diktatúra titkosszolgálatainak dossziéit és a mágnesszalagokat.
Az égiek nem mindig szeretik a politikusokat. A szoci kormány idején egy augusztus 20-iki ünnepségre csapott le a vihar. Az országos listát állító kétfarkúak is békemenetelnek. Szerintem ott lesznek a jobb poénok, annak ellenére, hogy ugyanolyan időjárást kapnak mint a fidesz-lugodrom szövetség menete.
Őrült ez a rendszer, de van benne duma. Még két idézet a Hamletől: "Mindenek fölött Légy hű magadhoz: így, mint napra éj, Következik, hogy ál máshoz se léssz." ----------- "Lenni vagy nem lenni: az itt a kérdés. Akkor nemesb-e a lélek, ha tűri Balsorsa minden nyűgét s nyilait; Vagy ha kiszáll tenger fájdalma ellen, S fegyvert ragadva véget vet neki?"
"Őrült beszéd, de van benne rendszer". :) Ha jól tudom most is valami fokozott terrorveszély van érvényben, és csak azért nem lövetünk (a határokon), mert rossz lenne a sajtóvisszhangja, (és lehet, hogy nincs is kire-ezt én teszem hozzá). Hogy ezt egy "biztonságpolitikai szakértő" mondta csak, az igaz, de felelős állami vezető nem cáfolta. De inkább Békesi Lászlót idézem: "a Fidesznek a hatalom az az eszköz, amely nélkül nem tudja megúszni a büntetőeljárást, megtartani a harácsolt vagyont.
Ők tehát az életükért küzdenek. A hisztéria, az állandó
fenyegetettség fenntartása, a széleskörű militarizálás az oktatástól
kezdve a hadseregig egyazon célt szolgál: hogy ha kell, fel lehessen
függeszteni minden demokratikus jogot, ki lehessen hirdetni a
szükségállapotot, erőszakkal lehessen fellépni. S ne legyenek
illúzióink: nem riadnának vissza az erő alkalmazásától."
Végiggondoltam az kerítéslebontásos riogatást és arra jutottam, hogy nagyjából mindegy, hogy van-e kerítés vagy nincs. A schengeni határainkon három szereplő van: - migránsok - kormányzat - európai unió - A migránsok olyan illiberális országokból jönnek, ahol nincs demokrácia és különösebb igény sincs a demokráciára. A kultúrájukhoz hozzátartozik, hogy időnként közéjük lőnek. - Mi is olyan országban élünk, ahol nincs különösebb igény a demokráciára. Szemléletes példa erre a 2006-os nagygyűlés. Akkor politikai fanatikusok gyülekeztek az utcán. Nem demokraták voltak, hanem biodíszletek. A kormány erőszakszerve lőtt, viperázott, lovasrohamozott, könnygázzal támadt. A mi kultúránkhoz hozzátartozik, hogy emiatt nem ítéltek el senkit. Sem az akkori rezsim ciklusa alatt, sem pedig az őket váltó rezsim ciklusai alatt. Ha viszont a hatalom a saját alattvalóit lövi, akkor a migránsokra is lőhet. - Az európai unió szerint is rendben van, ha nálunk lövet a hatalom. A kormány a helyén maradhatott, ez még jócskán belefér az unió tűréshatárába. Következtetés: akárki alakít kormányt a választások után, erős felhatalmazást kap arra, hogy lövessen. Akár a migránsokra, akár pedig az alattvalóira.
Most hívott a vonalas telefonomon Bayer Zsolt, de elkövette azt a hibát, hogy ez elején bemutatkozott. Letettem a kagylót és így már nem fogom tudni, mit akarhatott. Viszont ha azt mérik, hogy melyik hívott számon ki meddig hallgatja a géphangot, akkor reprezentatív képet alkothatnak a közhangulatról. Bayer egyébként egész jól ír. Ez már népszabis korszakában is így volt.
Értékelem a poént, sajnos nem tudom használni a különben kurvajó ötleteket, ő frankón olvas. . Szia Jóska! . Bocs, kicsit kibeszéltelek, de a lányodat amúgy szeretem, remélem, csak ez számít. . A teve utcában így ment ez régen és most is. Én megértem. Csak nincs már rá igényem. Azért ne haragudj.
Diploma nem szükséges. Esetleg tudunk segíteni, hogy a bizottság az "A"-betűsök előtt fogadjon, és csak 15 percet raboljon el az életedből. Esetleg házhoz is jönnek.
Lázár: brutális, háborús, hiperdurva kampány jön - avagy a 2018-as parlamenti választás nyitánya
vajon mire gondol? az elmúlt harminc év legdurvább kampánya?