Ha már korábban szóba hoztátok a prémium kategóriát...a kutyát nem érdekli :) Attól meg se moccanna az árfolyam. Lásd pl. DunaHouse. Csak álmodoznak olyan forgalomról, ami a Kulcsban volt az elmúlt időszakban. Kulcsár Úr valószínűleg nem olyan okos, mint Zuckerberg (pléne nem olyan okos, mint Lölö:))), de korrekt, megbízható "nagytulaj", a tulajdonosi kockázat ebben a papírban a legkisebb. Az osztalék minden évben borítékolható, ha nincs más, azt kell eltenni. Aki naponta, hetente tradelni szeretne, az vegyen más részvényt. Ilyen egyszerű. Lehet itt "lebeszélni" az árfolyamot, de a tények makacs dolgok. A Kulcs már több, mint egy osztalék papír, komoly növekedési potenciál van benne. A forgalom meg olyan, amilyen...most minden siralmas.
Sütöttünk 6 db pizzát kemencében, sör pálinka, 2 hónapja nem látott barátoméknál... Hát tudod... Nem az a baj, hogy én " régi" vagyok-e, hanem az, hogy Te az Vagy. 😂😂😂 😘😘😘
Jaj feel csak be ne írd, hogy vettél és tartásra javaslod. Ott a vége, az a papír halála lenne. Jobb szeretek olyan cégekben lenni, ahol te ellendrukkerek vagy. Akkor talán nem feleződik.
Nezd mar milyen erzekeny lett valaki:-) reszemrol semmilyen tamadas nem volt feled.Tukrot meg nem kell tartanod mert lehet sajat magad latod majd benne:-) Tema lezarva.
Lehet persze. Én már nem foglalkozom ezzel. Inkább csak figyelek. Most is csak egy kis tükröt tartottam, de lám ahelyett hogy kicsit gondolodna mindenki hogy talán máshogy is lehetne, jönnek a direkt tamadasok. Ő nem olyan, aztán elkezd setezni... Tipikus. Én tehát nem hihetek úgy papirban mint ő. Pláne úgy hogy jó ideje nem celarazok sőt unblock pár papirban írok még néha. Csöndben ülök helyette. Élni és élni hagyni. Hozza nem szóltam sztem egy hónapja, de úgy látom minden szentnek továbbra is maga felé.. Legyen, én nem folyok bele jobban,... Jo hétvégét.
Mindenki hazudozzon a saját topikjában...🙃Ha nem vette volna észre “a valaki”: én már nem foglalkozom a feléneklő ámokfutásaival, nem írok be “a valaki” által sorozatosan létesített, beültető topikokba. Soroljam az utóbbi szűk 2 évet? - Cig: “vegyük” 420-430 között, a 445-öt kell átvinnie, aztán egyszer csak kiderül, hogy “a valaki” már eladta...🥺 - Wallis: “vegyük, vegyük, vegyük” a 138-át kell átvinnie, 110-et kell átvinnie, 102-t kell átvinni, 90-et kell átvinnie..., aztán kiderül MAJD, hogy valaki már eladta? 🤭 - 4iG: vegyük 900 felett (mert ugye 70-75 Ft-on nem kellett, jó volt helyette a CIG 435-ért... 😲; mert ugye 400-ért se kellett, jobb volt helyette a Wallis 260-ért), mindjárt átviszi a 1000-et, etc., etc., etc., aztán kiderül, hogy sosem volt a valakinek? 😂 Ócska, átlátszó ténykedés ez, mindegy, hogy pénzért csinálja “a valaki”, vagy azért, mert “ennyire egyszerű”... Persze, nem rólad van szó! Hanem “a valakiről”, akinek elég vastag bőr van a képén, hogy újra és újra eladja ugyanazt a “műsort”.
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link