Ezt 03.05.-én írtad. De megváltozott a véleményed.
++ Ebben a válságos időszakban szvsz az ittenieknek van a legnagyobb biztonságban a pénzünk. A V4 terjeszkedés, a sok sok pozitív esemény az utóbbi fél évben, közgyűlésen elhangzottak alapján nagyon nem itt kéne tartanunk DE! ezzel a víruspánikkal én sehol máshol nem érezném biztonságban a penzém, sőt belevenni se nagyon mertem másba 20/30%- os esés után, hiszen ki tudja minek hol az alja. Itt Kulcsár úr magabiztosan állt 2000-re komoly mennyiséggel jelezve, hogy itt ő a nagy úr és ő nem engedi a papírját 2000 alá. Ilyen negatív időszakban is pozitív vagyok a Kulccsal kapcsolatban, ugyanakkor jelenleg nagy mínuszos, de remek lehetőség a bővítésre. Lehet ha kiderül, hogy már 20-30 fertőzött van itthon és még nagyobb lesz a hazai pánik, akkor megnézzük még a 2000-t megint de nagyon úgy tűnik, hogy Kulcsár úrnak a védelmi céljai komolyak a 90+ %-ával és azért 90+% bármilyen pánikban 90+% ! :)
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link