forintozni lehet ,vagy spekázni,másra riziko.amugy kit érdekel.legalább tisztul a világ a gonosz gonoszabb lesz a jo meg jobb,lehull a lepel mindenröl és mindenkiröl.!
„A Közgyűlés egyhangúlag, 5.613.931 igen szavazattal,
ellenszavazat nélkül és 11.045 tartózkodás mellett, a Ptk. 3:223. § (1)
bekezdésében foglaltaknak megfelelően, felhatalmazza a Társaság Igazgatóságát a
Társaság által kibocsátott, legfeljebb 100 000 db, egyenként 10,-
Ft névértékű „A” sorozatba tartozó törzsrészvény megszerzésre, legalább 1 000,- Ft, de legfeljebb 5 987,- Ft összegű
darabonkénti vételár mellett. Az Igazgatóság saját részvény megszerzésére
vonatkozó felhatalmazása a határozat meghozatalát követő 18 hónapra szól.” Plusz Kulcsár 20k-val állt 2ezren támasztani. Lenyilatkozta h 3k-t ér a cége. 6 Millió papírból 555.918 db ”közkéz”( 9,27%). Tessenek gondolkodni, számolgatni. Jó hétvégét!
magyarul manipulálta az árat,ha akarta ha nem ,nagy hibát követett el evvel,ilyet még bcs sem csinált estnél,örülhet ha nem kaszálják el és amugy meg most felhuzták a részvényt addig meg eldobáltatták,ezt aztán már nem lehet kimagyarázni
Te is tudod hogy miért írtam. Nagyon rosszul kommunikált Kulcsár egy baromságot azért hogy tartson egy előadást a válságkezelésről. Nem így kellett volna felvezetni. Nem lesz 4 millió munkanélküli nem lesz 500 ft 1 euro stb. Az ilyen hatásvadászat nem méltó egy Nyrt vezetőjéhez. És azért tette hogy 5 emberrel több nézze meg az online előadását majd. És ezt akkor nyilatkozta amikor az árfolyam több éves mélyponton volt.
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link