Kulcsár úr ezt rakta ki a facebook oldalára. Lehet Zoltán42-t utálni ezért, de ezt ő maga írta le. Viszont, ha a cégek fele csődbe megy, akkor az nem túl jó hír a kulcsnak sem.
Te most lebeszélsz? Nincs még elég Kulcsod? Mennyiért akarsz még venni? Vagy félre...? Ferrarikat gyűjt... Inkább a Futurral foglalkozz, szeretném már 100-on eladni!
Egy felelős nyrt tulajdonos, vezető ne paráztasson bullshitekkel. Nekem ez nagyon nem volt szimpatikus. Be is öntötték egyből. Aztán nehogy burkoltan azt készítse elő, hogy nem lesz oszti. Neki már mindegy, szépen kitömte az otc vevőket 2x áron, tud venni még két aston martint...
Azért Ő nem egy jövőbe látó ember.Már most sok részvény feleződött,harmadolódott.Nem gondolnám,hogy ez az ár még negyedölődne,valamint azt sem,hogy az ingatlan árak is negyedére esnének. Akkor egy most 60 milliós új építésű 15 milliót, egy 32 milliós panel 8 millát érne? Ugyan már? Lehet ,hogy 500-on szeretné visszavásárolni a részvényeit?
A 2 millió munkanélküli túlzás. Max fele. A részvény árfolyamok a csúcstól negyedelnek, ez reális, pl dow, vagy Otp 400, de utána minimum a csúcs feléig vissza is mennek. Egy átlagos hitel thm most is 10 körül van, kivéve egy két akciós. 500 as euro.... Nem tartom valószínűnek, egész eu gazdasága nagyjából egybiranyba fog tartani sőt usa is. Nem sok értelme van ilyen paráztató megnyilvánulásnak...
Kulcsár Tibor (Facebook):Várható hatások őszre, ha április 1.-el nem szüntetik meg a gazdasági karantént! Mindenki készüljön fel!A cégek fele csődbe fog menni. 2 millió munkanélküli lesz. A fizetések a felére esnek. Az ingatlan árak a negyedére esnek. A banki hitelkamat 10% fölé megy. A részvény árak a negyedére esnek. A technológiai fejlődés 5 évre leáll. Az euró árfolyama közelít az 500 forinthoz.
Kulcsár nem vehet, jelentésig. Srvt nem vehet a cég jelentésig. Utolsó nap mikor még vehetett vett 2000n. Jön a jelentés aztán utána vagy rendet rak és vissza teszi 2000 fölé, vagy ha nem megy 1000 alá. Aki a másodikra tippel adja el.Ennyi.
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link