Szerintem meg jogosak általában a gazdasági (és egyéb) félelmek, de! Ma aztán “ész nélkül” (ez annak szól, aki ma adott, hanem a hangulatra) adtak szinte mindent, válogatás nélkül. A Kulcsnál specialitás: 1. a kevés papír, így könnyebben szambázhat le-fel, de ezt tudtuk, amikor belevettünk; 2. Szerződésállománya nincs kitéve pillanatnyi megrendeléseknek, 3-6 hónapos válságot érezne meg max. 3. Maga a cég működése nincs “helyhez kötve”, akár holnaptól az alkalmazottak többsége tudna egy időre átállni home office-ra. Gondolom. 4. Az idei osztalék nem hinném, hogy megérezné a történéseket jelentősen, a 2020-as terveket visszafoghatja, de az meg majd kiderül. Én ma ráültem a kezemre, végig csak néztem az fejleményeket. Alszom egyet rá, de már eldöntöttem, hogy holnaptól automatizálom magam, és minden nap bővítek 5%-ot. Ebben, és a többiben is, amiben bent vagyok.
Így van! A kulcs osztalek papír és jöhet bármilyen pánik válság a 3-5% közötti osztalekhozam védi az árfolyamot mert manapság már se ingatlannal se banki betettel nem lehet elérni ennyit a Map+ pedig nem infláció követő
Elég egy kis gerjesztett pánik és ez történik mint ma a Béten/ a médiának csak az a fontos hogy klikkeljenek a cikkükre és úgy látszik most a koronavírusos téma a felkapott holott az influenza minden évben több embert ől és betegít meg....ettől függetlenül ez egy remek lehetőség olcsón vásárolni pár ígéretes papírt
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link