Miert nem jottok oda, ha tudjatok. Utolag mindenki tud mindent, en nem tudom ki volt ott. Mi harman ott voltunk, nyugodtan lehet koszonni, aki tudja ki vagyok
Mert a chart az chart te írtad. Ezen kívül ha nagyobb közkéznövelésre számítasz és ahogy Kulcsár úr említette nem tesz be piacra eladó papírt akko hogyan is képzeled?
Mármint hogy miért 2,5 felszerezett 1 hónap alatt? Egy eddig alvó papír, és miért beszélnek a vezetők új tulajok megjelenéséről és akviziciokrol és miért tárgyal a fő tulaj a ner előre tolt bastyajaval? Jó kérdések
Móricz úr felbukkanása mindig jót jelez előre, ott volt Est feltámadása előtt vagy ugye 4IG-et is ő tette rendbe és adta át Lölönek és úgy láttam a sajtótájékoztató után Kulcsár úrral rögtön elvonultak kettesben az egyik földszinti tárgyalóba :-)
Hehh, én már most is bőven ötszöröztem, valamint öt éve folyamatosan zsebelem be a zsíros osztalékot. Mindenki másnak is csak ezt tudom javasolni, van ebben még bőven potenciál. :) Csak azt sajnálom, hogy anno nem vettem többet.
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link