Nyugalom emberek jó kis cég lesz ez, főleg ha megjelenik itt a Telenor (estmedia vízió) vagy a Market (Akko vízió) vagy Mészáros (nutex vízió)! Szerintem merjünk nagyot álmodni És ide is várjunk valami gigantikus új tulajt, higgyétek el ennek tudatában jobban fog telni a nap. 😂😃
köszi a beszámolót, én sajnos nem tudtam ott lenni de az egyik barátom aki ott volt hasonló pozitív dolgokról számolt be, nagyon profi a cég nagyon profik a termékek és állítólag volt egy olyan kérdés is, hogy miért élénkült meg a papír forgalma és árfolyama az elmúlt időszakban és erre az volt a válasz, hogy a cég beérett és átalakuláson fog átmenni, nagy hülye aki eladja most az tuti már bocsánat nekem nagyon 2018 eleje 4ig feelingem van amikor hirtelen felébredt a papír aztán jött a bejelentés 4 hónapra rá...
Egy kis beszámolót írok mert én voltam, a benyomásom nagyon pozitív volt, az iroda (Swietelskyvel vannak egy teljesen új 1 éves irodában ami a pletykák szerint egyébként Tiborzcé) a szakembergárda a színvonal az új termék a Kulcs-Soft hírneve és piacvezető szerepe az országban a KKV szektorban valamint, hogy már nemzetközileg Amerikában is stb egyre sikeresebbek ( Kulcsár úr elmondta, hogy az Amerikai bevétel 1 év alatt megduplázódott) az 5g a vállalkozások digitalizációja ( ismerősök ezek a dolgok ugye?) a kérdésekre adott korrekt válaszok Kulcsár úr elmondta, hogy piacon nem növel közkezet és úgy gondolja, hogy a részvény egyre magasabb árfolyamon lesz, terveznek akvizíciókat megjelenhetnek új partnerek befektetők a cégben ( többször is sokat sejtetően azt mondták, hogy figyeljük a Bétet) körbe vezetett minket az irodában a vezérigazgató, nagyon profi és színvonalas az egész cég és olyan területen tevékenykedett immáron 30 éve sikeresen ami a jövő folyamatosan megújulnak az igények szerint, elmondták, hogy ők az egyetlen cég akik teljesen kitudják szolgálni szoftverek szintjén a kkv szektort és, hogy a nav ezeket befogja köttetni gondolhatjátok ez milyen plusz bevétel lesz, szóval engem nagyon meggyőzött ez az egész. ( amúgy ott volt egy hír tv-és újságíró a hír tv megtudjuk kié:)
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link