Szükségessé vált egy olyan topic létrehozása, melyben pro és kontra meg lehet vitatni a részvénnyel kapcsolatos híreket, információkat kultúrált hangnemben, fundamentális és technikai elemzésekkel fűszerezve.
A kérdés az, hogy meddig tart ez a folyamat? Illetve a másik kérdés, hogy akkor most ugyanaz fog történni, mint múlt héten a bejelentést követően (azaz emelkedhet a Konzum) vagy sem?
Érdekes ez a 4ig...Kis rv szám, kis közkéz, nem látni, mi van a cégben, nincs hír, csak, hogy ML piaci vétellel beszállt. Nekem úgy tűnik, hogy a meghúzás-leöntés játék fog menni egy ideig, amíg hasznot hoz. Nem hiszem, hogy új Konzi sztori készül, a zászlóshajó már ki van jelölve, és az is marad.
én is ebben bízom. Ezért is vettem ma is. Nem gondolom azt hogy a mai szintnél lentebb menne. HOlnap már zöld nap lesz , reményeim szerint. A hétvégén azt mondtam a SPlit után két napig pirosak leszünk de utána szépen megindult felfelé. Mondjuk ekkor esésre azért nem számítottam. Mondjuk pénteken 2870-en zárt. Jó lenne holnap azért ennél föntebb zárni.
Konkrétum nem fog elhangozni a jövő heti konferencián (október 18.), de Jászai érinteni fogja, célzásokat fog tenni a pénzügyi szektorba írányuló, tervezett akvízicióra. Már cseppegtettek ezzel kapcsolatban 1-2 hírt.
Véleményem szerint ahol 10-15 %-os emelkedések lehetnek 1 nap, mint itt az elmúlt 1 hétben, ott 7-8-10 %-os korrekciók is benne van. A kettő együtt jár, ez nem is vitás. Reményeim szerint fordulni fogunk.
A javaslatom, hogy legyen egy új topic, ahol legalább minimális moderáció van, mert a másikban sajnos nincs. Ezt a jogot szívesen átruházom egy korrekt fórumtársra. Lehet jelentkezni :)
KONZUM NYRT. FORECAST