"A Kárpád medence hidrogeológiájátl munkatársaim -geológusok- alaposan ismerték. A felszíni és felszínközeli vizektől a Felső - Pannonig, az édes víztől a gáztárolók rétegvizéig, mely egy egykori -sós -tengervíz. Az, hogy e térségben vizbőség van, kincs. Már ma a világ szomjazik. Arábiába több, mint 10 éve szállít a Szentkirályi ásványvíz Kft. palackozott vizet. Nagyjából 2000 kilométert utazik a víz és megfizetik"
Köszönöm! Számomra öröm, hogy tanulhatok a tapasztaltabbaktól, de kialakítottam rövid idő alatt a kockázatkezelési technikáimat, hogy azok kordában tartásával maximalizáljam a profitot: tőke részleges visszavétele, nem veszek emelkedésben egy darabot se, átlagom 30 alatti stb. A kockázatelemzést excelben végzem komoly számításokkal. Nem akarok fényeződni, de vannak gondolkodni akaró és gondolkodni nem akaró Mari nénik. Én az előbbibe tartozom.
Véletlenül elküldtem, elnézést. Szóval reagàltam mindenre itt, nem kívànok a tovàbbiakban vitàzni Kvasztics tiszteletes úr topicjàban, éljenek a trollok mindörökké! A hitet igyekszem nem összemosni a naivitàssal. Az életben csak a halàl biztos. A tőzsde ettől szàzszor rosszabb hely, mert itt semmi nem biztos. Lehet, most spekàk cibàljàk, de szàmomra úgyis az a lényeg, hogy tavaszig történik-e valami. Ha nem, felülvizsgàlom magam és eladok. Hogyan tudom ezt a nem kis problémàt, ezt a kockàzatot menedzselni? Pontosan úgy, hogy az alsó vételeimet bőven 30 alattról nem adom el. Végeredmény: vagy kicsit nyerek, vagy nagyot, majd eldől, bukni nem fogok rajta. Szóval ne hidd azt, hogy elvakít az àrfolyabcibàlàs. Én a sztorira koncentàlok és a kockàzatok menedzselésére, nem pedig az àrfolyammozgàsra. Aki nem bírja a hullàmvasutat, az meg vegyen ropogós àllampapírt. Téma lezàrva részemről. Jó kereskedést és éljenek a trollok!
Lastot amugy sajnálom mert ő tenyleg hiszi ezt. Nincs benne rossz szandek. O tenyleg nem akarja latni hogy páran felhúzták a semmit aztán elengedtek a kezet.
Kispapír Károsultak Érdekvédelmi Szövetsége