Ki mondta, hogy nem így van?? Ne viccelődjünk màr! Azért van rà szükségem, mert kormànyközeli neveket keresek, nem magamfajta kisbüfikre vagyok kívàncsi. Ha akarnàm se màsolhatnàm le, mert úgyse hagynàk.
Nem kifejezetten tartozik Ràd. Privàt dolgokra meglehetősen nagy illetlenség hivatkozni, ha érved nincs. Konkrétan nem tartozik Ràd. Ez konkrétan az a kategória, mint mikor Konzumocska vàjkàl a magànéletemben okoskodva, hogy kormànytisztviselő tőzsdézhet-e. Utàna pedig csodàlkozik, hogy véglegesen ki lett tiltva Nord topicból, de még volt képe hazudni is erről. Na ne!
Ex! Még egy kis kiegészítést tennék a mai napra. Tudod, hogy vicces gyerek vagyok és veszem a poént. A levlistàs dolgod néhànyszor elmegy, viszont több alkalommal kifejezetten sértő, illene befejezni! 1. Opusban vendég lehettél volna nàlunk 100-nàl, felajànlottam, ment a savazàs. 2. Nord: felajànlottam, hogy 150-es àrfolyamnàl vendég vagy nàlunk, semmit nem szóltàl rà. Kérdés: Ezt elhiszi mindenki, vagy belinkeljem? 3. Set topicban tavaly decemberben màr (!!!) megkértelek arra, hogy ha elindul a Nord, legyél kedves nem savazni! Ezt is belinkeljem, vagy elhiszi mindenki? Köszönöm! 4. Előre bejelentem ezt is, amivel az éven még nagy pénzt fogok keresni, az a CLDX ( Celldex Therapeutics) USA rv. Azt is végig fogod sikítozni? Te dolgod, előre leírtam mindent, Nord is lesz 150 Ft, meg a CLDX is 6-10 dollàr között fog mozogni. Miről beszélünk? Azt csak Te tudod, én màr nem értelek, de komolyan. ;-);-);-)
Kispapír Károsultak Érdekvédelmi Szövetsége