Ha van rajta profitod vedd ki a tőkéd, ami nem tőkéd hagyd bent. Saját magad hozd meg a döntést. Én a korrekcióra szavazok. De ne ez alapján kereskedj.
525 fölött bőven teljesült a célár (az idei) ettől még év végén lehet benne egy felkör jelentés + mikulás rally. (De ne ez alapján hozz döntést.) Nincs varázsgömböm, bölcsek kövét se ismerem.
Ugy latom egyelore gyoz a TA. Gondolhattam volna, hogy a Telko lassabb, unalmassabb papir ami nem tud ket egymast koveto napon 10%-ot menni. Nincs gondom, de a stop piaci megbizas egy kicsit megtrefalt, de tanultam belole maskor mar okosabb leszek. Holnap irany az 500????
Huha nem konnyu kerdes. Azt nem vagom kivel talalkoztal, de a kiutra van egy receptem. Szerintem turelem es sajat strategia kialakitasa, illetve TA es funda folyamatos kovetese. Vannak tankonyvi tortenesek es vannak tok varatlan dolgok. Mostanaban aranylag jol megy a reszven,eknek, olvadnak a beragadasok es ev elejetol joval nagyobb a hozam mint az allampapiroknak. Persze ez meg nem karptolja a beragadt evek vesztesegeit, de idei es tavalyi inflacio real erteken lekoveti. Hogy mit hoz a jovo nem tudom, de most kell odafigyelni, hogy ne legyenek nagyobb beragadasok inkabb dobni kisebb bukoban is. Vannak a "koveto stoppok" most kell okethasznalni. Aztan vannak a "veszett fejszek" ott mar csak remenykedni lehet. Altalanossagban azt mondom nem kell kapzsinak lenni es a nyerot amit lehet savonkent realizalni. Szoval nem feladni es figyelni es ovatosan lekereskedni meg amit lehet.
Szia! Hajnali 4- ig 'szódáztunk, hiányoztál. Találkoztam régi B- C-os ismerős ismerősével: naon bizalmatlan a magyar büfi a tőkepicon... Te hogy látod a liquiditásunkat évekre (Bét)? Tömeg van beragadva sok millióval, szerte- szét, mi lenne a kiút??
Nem tudom. Talan valaki vagy valakik szandekosan tartjak ilyen nyomott aron, hogy minel tobbet tudjanak elvenni a bizonytalanoktol. Egy ismerosom ismerose szerint 500 meg 1000 lesz, amit en nehezen hiszek, de minden attol fugg kinek a kezebe kerul ez a tok "ures" ceg es mivel akarjak megtolteni. Addig spekara jo lesz.:))
Balentum, gondolod, hogy kihúzzák ebből a posványból valaha? Azt nehéz megértenem, hogy állítólag cca 5 milliárd ft van a cég számláján 150 millió db részvényre, az árfolyam pedig 10 forinton áll. Nem kb 30 forint környékén kellene tanyáznia az árfolyamnak? Most úgymond egy üres cégről beszélünk - induljunk ki abból, hogy egyéb vagyonelemmel nem rendelkezik (az 5 milliárdot leszámítva). Ez a kérdésem, mindenféle befektetőtől függetlenül... ha mégis bejönne, az gondolom kb 30ról kellene indulnia... Rosszul látom?
Kisbüfik topikja