Én amit számoltam itt, el se akartam hinni... Jövőre már a százmilliárd forintot döngetheti a Magyar Telekom éves profitjaNagyot húzott a Magyar Telekom az árindexálás márciusi bevezetésével, a különadó dacára duplájára nőhetett a cég nyeresége már a június végén befejezett három hónapos időszakban is, ezután pedig felső határ a csillagos ég.
Portfolio azt írta, de lehet hogy az pr. cikk volt. Papíron az OTP-nek az égig kéne mennie...de MTEL is alacsonyabb, mint amennyit érne normális esetben.
A mostani piacon igen. Likvid. Nincs magas orosz kitettsége lásd Mol, Richter, ami befolyásolni tudja az árfolyamát. Az OTP az orosz bankot meg hamar letudja írni ha leakarja...
akko, bifről lemaradtam sajnos, munka mellett nehéz. meg annyi tőkém nincs. wabit egyenlőre benéztem, de előbb utóbb annak jónak kell lennie fundásan is. ott jók az alapok, kicsi a közkéz.
eza 2 a legmegbizhatóbb bárki bármit ír...Mtelbe 414 es pakkal szálltam be...500 fölé várom simán oszti után..Otpbe bele vettem nemrég egy nagy pakkal...minden komoly elemző minimum 18 kra várja éven belül...nem mintha nekm számitan..:_) nekm általában megvan az érzékem ahhoz meglátni a jót..lásd akko:_)) otp most..bif..:_) soha nem vagyok eyg részvénybe,s ha ugy van hogy beakad akkor ajátszós pakkot dobom is..vannak hossszú távú pakkjaim is értelemszerűen.Sokszor nem értem mikor valaki feljön mondjuk opusbol 200 Ftról 300 ig beparázik kiveszi stb...Ha van jócskán haszna akkor a haszon egy részével nyugodtan követheti tovább az emelkedő hullámot amég ki nem fut...
Kisbüfik topikja