1637 hszben írtam a 106-ot. És ez nem megérzés volt, hanem kiszámított szint. A 80-155 emelkedés 61,8%-os korrekciós Fibonacci szintje. Hajszálpontosan bejött. Én is megvettem a pakkot, de az enyém még megvan. Hírig már nem adom el.
nagyon szívesen tanítalak:) de elég, ha magad utánanézel, honnan hova ment a futur, az est az utóbbi időben nekem is furcsa, de magam is kiájultam, amikor kiszámoltam a havi átlagot nyereségben az utóbbi két hétben napi 200 ezer alatt nem volt nap, hogy nyereséget realizáltam:)
nehogy már komolyan vegyétek. A fórumon bárhol feldobod a nevét mindenki röhög már rajta. Bármelyik alapkezelő örömmel alkalmazná és olyan bónuszokat kapna amiből félévente vehetne 5 szobás családi házat. Mármint ha igaz lenne amit előad.
Június 25 en meg 1 Milla volt átlagba.Azota nem telt el egy hónap és 1.8 lett az átlag.?Kerlek taníts zeller,mert tanulni sosem szégyen hisz egy életen át tanulunk.
Tudom.De nem véletlen kérdeztem.Mert #1073 meg azt írta hogy 8 millát tett be próba bol.Most meg azt írja,hogy 10 millát kapott a lakas árából és azt tette be.Vagy en lennék olyan buta,hogy nem tudok értelmezni.?
eddig az önrészt kaptam meg a vevőtől, 10 milliót az volt a próba, hogy mennyit keresek rá április 26 óta sikerült hozni most már a havi átlag 1,8 milliót sok kispapírnak köszönhetem együttesen
Kisbüfik nyílt topicja - itt mindenki mindenről IS írhat :)