ja, Aida, eszembe jutott még egy vicces dolog, a kpack-kal kapcsolatban amikor utoljára vettem, pár hónapja, másnap kiment egy kis adagom, aztán hetekig vártam, mire kiment a többi is persze azután ment 20000-re, hogy eladtam na most vártam, vártam, és 3 napja újra belevettem, de akármibe fogadok, hogy nem lesz 20000 egyhamar pedig egyszer beszéltünk róla a topikjában, akkor volt egy hír, hogy egy milliárdos pert megnyertek ... na nem nagyon fontos, csak eszembe jutott....
gratula, hogy eladtad és nem nyúltál vissza érte én persze működtettem az "önbeszorító gépezetem", gyönyörű 153-154-es eladás után visszavettem 140-en :) ma meg a 120-ast sem tudtam-akartam eladni :)
nem tudom, ki találta ki ezt a sell in may-féle marhaságot a legjobb dolgok nyáron is történnek pl. richter nyáron ment le 4500-ig, aztán két hét múlva már 5000 fölött volt--- szintén nyáron
sikerült, igen --- mármint az eszeveszett adás vettem még 114-en és 111.4-en, de csak keveset mertem, mert lement alsó limitre, hátha ott is marad de aztán kicsit javult a helyzet, viszont ész nélkül adtam 105-ön a 111.4 -est és a 114-118-ast 121-121.4-en a 120-as vétel megmaradt
100on igen de hir nélkül és ovatosan talán felpattan 130 ig aztán csorgás ,én nem hiszek most sem oktoberig szaftos hirre,biztos hogy szabiznak a biroságok bezártak jövöhéten.amugy vajna után már irtam oktoberben lehet csak durranás ha egyáltalán lesz elég vérszegény ez a bakai,meg bukott microsoftos olyan bcs s marad a cég tudjuk mit jelent ez ,ne legyen igazam.dehogynem
Kisbüfik nyílt topicja - itt mindenki mindenről IS írhat :)