a nagyobb unokám szétizgulta az agyát, mert semmi info nem jött 2 hónapig, hogy felveszik-e a gimibe, ahova jelentkezett múlt héten kapta meg az értesítést, hogy felvették, 7., azaz hetedik legjobbként a gimibe a "szarnak" izgultatják szét a gyerekek agyát de hát ez a "módi" most lenne kedvem káromkodni
A hatalommal szembeni kiállás nálam teljesen mást, azaz a jogi utat jelenti... a példád nagyon messzire vezet és sztem nem is tartozik ide a Ligethez... ha harcolni akarsz vmi ellen arra a nyilvánosságot és a jogot tartom megoldásnak. Ha verekedni akarsz, ha megütsz vkit, könnyen visszakaphatod... ez sztem mindannyian könnyen belátjuk...
te most miről beszélsz ? Ligeti videókat kommentáltuk... törvényes munkálatokat akadályoznak erőszakos módszerekkel... lehet kritizálni, de ennek jogi(!) úton lenne normális megtörténnie és nem erőszervezetek edzett tagjai előtti erősködéssel... nem tudom érted-e a szitut... semmi ideológia vagy pártpreferencia nem szükséges a megértéséhez...
az is tény, hogy ma már kevés ember áll ki a hatalommal szemben egyrészt, mert vesztenek, másrészt mert vesztenek mi meg fotelből nézzük és ítélkezünk a " provokátorok" fölött... én csak azon gondolkodom, hogy az egészségügyet és az oktatásügyet még mindig nem hajlandók kettéválasztani vajon miért nem annyira összefüggő az oktatásügy és az egészségügy? egy kurva minisztérium és egy kurva miniszter alá kelljen tartozni? na ez a bruhahhaa, ha lenne kedvem nevetni , de nincs, mert unokáim vannak ..
Éva... 35-40 évvel ezelőtt másképpen funkcionált a rendőrség, hiba lenne a két korszakot egy lapon említeni... ez a mostani teljesen más, 1 perc alatt a földre került volna minden erőszakos tüntető, ha ez lett volna a cél... de nem ez volt, kínosan ügyeltek rá, hogy meg ne sérüljenek a "civil jogai", miközben bőven belefért a hatósággal szemben elkövetett erőszak...
amikor a 80-as években betanított rendőrkutyákat engedtek a p. mobil koncert békés közönségére, utána is megjelent egy cikk, a p. mobil őrjöngögésének ez lett az eredménye címeel gyerekeket, nőket haraptak meg az uszított rendőrkutyák a koncert botránnyal végződött a hatalom másnap megírta: eszeveszett tömeget fékezett meg a rendőrség ....
nem vagyok híve az erőszakos tüntetéseknek... szánalmasnak tartom, hogy egyszerű, gyenge fizikumú emberek erőszakos cselekedeteket hajtanak végre, edzett, karhatalmi erőszervezetek sorfala előtt... épeszű ember egyrészt nem csinál ilyet, másrészt tisztában van vele, hogy mi lesz a vége...
... ha ki van adva, hogy a kerítést nem bonthatják le és az őrjöngő majom már félig lebontotta, akkor fizikai erőt kell alkalmazni a megakadályozására, mindeközben feszültség keletkezik bennük is... lélekjelenlét kell, hogy kesztyűs kézzel próbálják eltávolítani az erőszakos majmot, aki persze odaüthet a hatalom kinyújtott kezére(!) és mindennek ellenére, ne üsse meg testi erejének teljében... nos ez egyáltalán nem olyan könnyű... nagyon is jól végezték a dolgukat !
Kisbüfik nyílt topicja - itt mindenki mindenről IS írhat :)