igen, túl hamar örültem meg a set-nek de azért sikerült benne kis vétel- eladás, 622, 631, 636-on kaptam és a tegnapi 640-est is el tudtam adni a mai vételekkel együtt ----- nem szívderítő a jelenlegi állás enefi lett a mai nagy nyerő, 540-est adtam el több részben :) futur-ban is tudtam adni 90.9-es és 94-es vételt 89.9-en és 99-en az de gyönyörű lenne, ha átvinné holnap a 100-at !! még egy kis est is sikerült, de az csak morzsa lett, a felrántás után kaptam 80.3-on és 79.6-on, de az kiment 81.3-on , nem tartogatom ez a 4ig nem tud esni:) viszont nekem nincs most :)
- set életjelei gyengék :( és már kismértékű emelkedést is visszarealizálnak - 4ig-em viszont lassú de stabil masszív növekedést hozott és ismét bátorkodtam belevenni - ott1-em nagy tévedésem :( bár bennem is felmerult, - az oldalán olvastam valakitől - hogy annyira evidens lenne a 4ig-el összállnia mert hasonló területen müxik mindkettő - 4ig hátha felvásárolja és azért van az a nagycsend benne. De ez csak egyéni eszmefuttatás.
tény, hogy nagyon furcsa nap lett 680-tól engem is kitömtek, hogy nem hamarabb, megint a kiscsillag mentett meg, mert nem néztem a tőzsdét, amíg itt volt, pedig az én optimizmusommal biztos elkezdtem volna 700-on visszavenni :) ja, és még egy vicces kiscsillag-történet: nyaralás alatt a richter 4500-ra esett, és a lányomnak mondtam, na MOST mindent a richterre, másnap a pici a strandon biciklizett fel-alá és kiabálta: "rikkert veszek, rikkert veszek"
én is azt hittem, vártam, hogy visszaépüljön, de csalódtam és ráadásul még vettem is, "kitömtek" De nem baj :) úgyis hosszútávú befektető vagyok, viszont elkeserítő ez a nagy garázdálkodás :( ami mostanában itt folyik ..
és ha tüzetesen kielemezzük a mai történésket, még nap közben is volt felhúzásos próbálkozás, az én példám: 672-es vétellel beálltam 694-re adni 400 darabot, elvittek belőle 139 darabot, de onnan fordult, mint az őrült, tett be valaki eladásokat 690-től 670-ig, csak néztem, ki ez az őrült:) aztán gondoltam, na jó, akkor 550-re a következő vételt:) az sem volt már elég, TOMBOLT az illető:) legalacsonyabb mai vételem 640, legmagasabb mai visszavételem 680 így jártunk
Kisbüfik nyílt topicja - itt mindenki mindenről IS írhat :)