köszi a választ szerintem nem olyan elkeserítő a mai történet , inkább furcsa és meglepő történhetett volna úgy is, hogy 759-es felzárás után leborogatják 730-ig, aztán visszaépül és holnap mehetett volna tovább, mert a gap nyitás sokszor nagy hírt mutat és nem kell azonnal betölteni
Tapasztalat, és ajánlati könyv olvasása. :) 698-as nyitó utáni gap adta magát, hogy legalább részben betölti, 633-at nem gondoltam volna, nálam a 650 volt az 'alj', ott vettem is vissza a nyitoban vett és felső limiten adott csomag felét. Sajnos a zárás nem jött össze, azt hittem, hogy 700ra vissza teszik, így viszont csúnya lett. Lehet, holnap ezt bukom, de ha dobálják 600 alá, 550-nél veszek mert szerintem 2 héten belül, 1000ft, ha nem, akkor viszlát 700 feletti árfolyam, mert akkor ezt ma széttömték. Meg a 810es és a belengetett másik 1000 ft emelés ami kimozdítani tudná.
Aida: nekem már régóta él egy gyanú a fejemben: Aida egy nagy irányító papírokban úgy értem, nagy pénzeket mozgató egy pici önleleplezés is alátámasztotta ma ezt a gondolatot: hogy a nord-ot nem lehet teljesen leuralni na, nem kell semmit mondani, hadd maradjon meg a legenda a fejemben
ez egy vicces történet, a mai sok izgalom után elfér: a kisunokámnak van egy kisvakond könyve, a "kisvakond és a tavasz" címmel csupa kép, kevés szöveggel, és mindig el kell mesélni ---a saját szavaimmal ---- mi történik na és egy oldal, ahol megjelenik a róka , el akar kapni egy kismadarat úgy mesélem: " és akkor jött a büdös enefi, de a kisdarázs résen volt és jól orron csípte" már az állatkertben is a rókára azt mondja a pici, hogy ott egy enefi persze tudja, hogy igazából róka a neve hát .... ez a mese tanulság nélküli
......ráadásul Enefiben - Éva rókájában pénteken füge lesz :) és már előre 2 nappal szólnak. :) A 4ig-ben mostanában oldalazgatás volt, a hír kicsit majd kimozdítja az árfolyamot, reményeim szerint felfelé, ... aztán majd meglátjuk.
honnan tudtad 750-nél, hogy 650 is lesz ma? engem váratlanul ért a lerántás, igaz, ---és ez a szerencsém is--- hogy 11-re hozta a lányom a pici lány unokámat, én vigyáztam rá pár órát, és addig egyáltalán nem néztem a gépet, hiszen boldog voltam a reggeli nagy nyereség után aztán délután néztem és elhűltem akkor 680-on állt, persze elkezdtem venni, mint a bolondgomba, és egészen 640-ig kaptam is hát, a történésekre a véleményem: nem volt szerencsés ez a mai borítás, ha ma fennmarad 759 közelében, holnap biztos lett volna a 800 / kerék, omnibusz, nagymama/ de el kell fogadni, ez történt
zwack régröl,az nem mozog pár honapja vettem nyomdát nem tudom minek,és nord van elég kockázatos ,és hát nem tözsdézek most,egy jo ideje,bár ha nem nordot veszek akkor ,szépen tejelt volna set enefi és ehep.azokat járattam volna ,nordot nem lehet.
futur-ban meg állandóan arról írtak, hogy ha végre kitör 85-től, mehet új csúcsra, erre 90-től már adják is lefelé, ma kaptam 87.6-on és 86.3-on , pedig szépen nézne ki egy kerek 100 forint :)
Kisbüfik nyílt topicja - itt mindenki mindenről IS írhat :)