Azért hoztam létre a kis papírok fel topikját, mert láthatóan a Magyargazdaság kilábal a gödörből, egy emelkedő pályára álltunk. Kis papírok is elkezdtek mozogni.
Én most semmiféle ajánlást nem teszek, nem mondok egy kis papírtsem most. Tőletek szeretném, ha összeszednétek kis papírokat a BÉTről, amik érdekesek lehetnek a jövőt tekintve. Igaz, hogy kockázatos eszközök ezen papírok, de extra nagy hozam lehetőség is van benne,mindazonáltal, hogy nagy veszteségetis elérhet az ember. JUó lenne megtalálni azon kis papírokat, amik a jövőben felfele mehetnek, rövid, vagy hosszútávon. Biztosan lesz több cég is ami túl van reorganizációs folyamatokon, új vezetőség jött, új tervek vannak. Gyüjtsük össze a lehetőségeket, ha mást is érdekel. Ha nem, akkor megy a topik a mélybe. Én remélem nem.
Én nem veszem.
Mondtam kis papír rallyk vannak.
Ezek vannak elmaradva. Béka segge alatt.
A trollok nézhetik a több száz százalékos emelkedéseket. Ilyen egy darabig megint nem lesz. 3-20között venni papírokat és több száz százalék hasznok benne a részvényeseknek, az nem semmi.
lefele ugyanennyit estek, úgy mentek le, ahogy most mennek fel. Senki nem lehet bánatos emiatt.
Pedig szimpla chart volt.
Törte a több éves csökkenő trendet fel.
Ez még reggeli képem volt Nutexről, ezen kép óta 20%kal fentebb van 60on, mai 20%os felső limiten, és dupláján 125ön van most csak eladó.
Szép limitekkel mehet fel 150ig, ha nem dobálnak be rá.
Szépen haladnak a kis papirok. Egesz vilag esik, Bux is. Kis papirok meg 10% plusszal mennek fel. Opimus ket napja felso limittel fel. Nutex 11%plusszal kitort fel, visonka is vagy 12%plusz, az is kitort fel. Remek, remek
Kis papírok FEL!!
Én most semmiféle ajánlást nem teszek, nem mondok egy kis papírtsem most. Tőletek szeretném, ha összeszednétek kis papírokat a BÉTről, amik érdekesek lehetnek a jövőt tekintve. Igaz, hogy kockázatos eszközök ezen papírok, de extra nagy hozam lehetőség is van benne,mindazonáltal, hogy nagy veszteségetis elérhet az ember. JUó lenne megtalálni azon kis papírokat, amik a jövőben felfele mehetnek, rövid, vagy hosszútávon. Biztosan lesz több cég is ami túl van reorganizációs folyamatokon, új vezetőség jött, új tervek vannak. Gyüjtsük össze a lehetőségeket, ha mást is érdekel. Ha nem, akkor megy a topik a mélybe. Én remélem nem.