Azért hoztam létre a kis papírok fel topikját, mert láthatóan a Magyargazdaság kilábal a gödörből, egy emelkedő pályára álltunk. Kis papírok is elkezdtek mozogni.
Én most semmiféle ajánlást nem teszek, nem mondok egy kis papírtsem most. Tőletek szeretném, ha összeszednétek kis papírokat a BÉTről, amik érdekesek lehetnek a jövőt tekintve. Igaz, hogy kockázatos eszközök ezen papírok, de extra nagy hozam lehetőség is van benne,mindazonáltal, hogy nagy veszteségetis elérhet az ember. JUó lenne megtalálni azon kis papírokat, amik a jövőben felfele mehetnek, rövid, vagy hosszútávon. Biztosan lesz több cég is ami túl van reorganizációs folyamatokon, új vezetőség jött, új tervek vannak. Gyüjtsük össze a lehetőségeket, ha mást is érdekel. Ha nem, akkor megy a topik a mélybe. Én remélem nem.
Nem tagadom, ugyanez látható a többi ki papíron. Látod, nem attól függ Te mit mondasz, hogy nem az a kicsi, hanem ez fog jövőhéten menni.
Midcapek ugyanígy állnak, hiába tök jó lehetőségek. Kisröfik nem mernek venni. Még MOL-OTP-Telekom-Richtert sem merik,nemhogy ezeket. Pedig újabb és újabb csúcsra megy Bux.
Majd ezek a lemaradók is beindulnak.
tény,hogy a héten nem,de tartom még,hogy bőven van benne emelkedési potenciál.nagyon hosszú,eső trendet hagyott el apapír és fordult egy gyönyörű fej váll alakzatból,emelkedő trendbe.jelentés nemsokára,7 kereskedési nap és szerintem sok pozitívum,fog szerepelni benne,ez léátható a chart on is....
köszönöm
mindenkinek más a stratégiája a kereskedésben, ettől szép és színes az egész
és tényleg a tkom-nyerőnek nagyon örülök!:)
majdnem kivertem magam belőle a trampli győzelme utáni reggel, de boldog vagyok, hogy még egy napig tartottam
ez a nyerő nekem egy szép hét a tőzsdén:)
tudom, hogy sokan sokkal többet keresnek nálam, de tőlem ennyi telik és ráadásul boldoggá is tesz:)
Ez nem lekicsinylés, pusztán kereskedési stratégia. Aki meri venni néhány ezer Ft haszonért ezeket a csőd és felszámoláshoz közeli kicsiket annak lelke rajta, bátor ember! Én nem veszem ezt a néhányat ellentétben a többivel, amik nagyobb nyerővel is kecsegtetnek, van bőven papír, lehet válogatni. De látod a saját példádból hogy nagyon jók a bluek is. Gratulálok a Telekom nyerődhöz! Jó kereskedést! :)
és látod, metwolf, én nem kicsinylek le semmi papírt, amivel keresni lehet, ha úgy gondolom
de a nagyobb pénzemet blue-ba teszem
és mint az eredmény mutatja, a blue-ban nagyot nyertem, itt a picikben meg keveset
de: a picikben is nyerek!
:)
ez a nyereség egész hétre boldoggá tett:)
és igazi funda van mögötte, bár szerintem a tkom-ban jól leizzadtak a népek az elmúlt időben, de én jókor vettem, jókor adtam --és így lett az 5600 darabom igazi nagy nyerő a héten:)
kib@szott boldog vagyok,hogy megléptem a 478-as vételt és eladtam ma 495-ön:)
ja, az adót még nem vontam le a 95000-ből, de majd levonom:)
nagy fogás volt ez nekem a héten:)
ó, hát ez is működő vállalatnak állítja be magát:)
na, akkor jószerencsét magamnak, én tegnap betankoltam 30K-t, abból ma csak 12K-t adtam, látom, nem lesz könnyű, de bízom, hogy feljebb is megy az árfolyam:)
és ha feljebb megy, nemcsak pár K huf nyerő lesz:)
bár én mindig örülök minden nyerőnek, ma tkom pajtásban 95000 --értsd: kilencvenötezer forint nyerőt realizáltam:)
ez ma rettenetes boldogság:)
a kicsik... meg kicsik... :)
Kis papírok FEL!!
Én most semmiféle ajánlást nem teszek, nem mondok egy kis papírtsem most. Tőletek szeretném, ha összeszednétek kis papírokat a BÉTről, amik érdekesek lehetnek a jövőt tekintve. Igaz, hogy kockázatos eszközök ezen papírok, de extra nagy hozam lehetőség is van benne,mindazonáltal, hogy nagy veszteségetis elérhet az ember. JUó lenne megtalálni azon kis papírokat, amik a jövőben felfele mehetnek, rövid, vagy hosszútávon. Biztosan lesz több cég is ami túl van reorganizációs folyamatokon, új vezetőség jött, új tervek vannak. Gyüjtsük össze a lehetőségeket, ha mást is érdekel. Ha nem, akkor megy a topik a mélybe. Én remélem nem.