A tranzakció nyomán létrejövő cég, a KBC Equitas megújuló szolgáltatásairól, termékportfóliójáról 2007. május 3-án, sajtótájékoztató keretében ad részletes információt. Az ügylet a romániai Swiss Capital 2006. december végi megvásárlásával együtt jól tükrözi a KBC Securities azon törekvését, hogy tovább erősítse jelenlétét a közép- és kelet-európai piacokon.
tuti más lesz, de nem tudom mi lehet. Eddig azt hittem szerver oldali a gond, de ha nálad stabil, akkor lehet hogy kliens oldali lesz? Tesztelem egy másik gépen is. :) Köszi! Már ez is segített. Addig hanyagolom a beírásokat természetesen. :)
az egy félórás beállítás ill. IP cím ellenőrzés. Azzal tisztában vagyok. Szándékosan írtam "ad-hoc"-ot 30 perc helyett... de köszönöm a tanácsot... itt másról van szó.
Kiváló negyedévet zárt a K&H anyabankja2017. augusztus 10. 09:15 A belga KBC pénzintézeti csoport a vártnál jobb második negyedéves nyereséget ért el; 855 millió eurós profitot sikerült zsebre tenniük, ami bőven a Reuters 720 milliós elemzőinek várakozásai fölötti érték.
K&H Értékpapír (KBC Equitas)
link