A tranzakció nyomán létrejövő cég, a KBC Equitas megújuló szolgáltatásairól, termékportfóliójáról 2007. május 3-án, sajtótájékoztató keretében ad részletes információt. Az ügylet a romániai Swiss Capital 2006. december végi megvásárlásával együtt jól tükrözi a KBC Securities azon törekvését, hogy tovább erősítse jelenlétét a közép- és kelet-európai piacokon.
1. Random rendben, hibátlanul működik. Az, hogy ugyanaz a rendszer, nem jelent semmit, mert kiváló. 2. Nincs eszköz. Felhasználónév, jelszó, majd telefonra küldött sms útján tudsz belépni. 3. Igen, jobbak. 0,2 napon túl, 0,1 DT. Hati konti: 75 Ft Számlavezetési díj nincs. Részletesen leírtam a számla migrálásának menetét Random topicban. Már azt hiszik itt, valami Randomos ügynök vagyok! :) Pedig nem, egyszerűen ajánlom, mert jó.
Én most hagytam ott őket, természetesen Random. Nem bántam meg. Az ügyfélszolgálatot ha sikerült elérnem 45 perc tartás után, boldog voltam. Hab a tortán, hogy a nó, akivel beszéltem, olyan bunkó volt, hogy eszméletlen. És ne lepődjetek meg azon sem, ha halljátok, hogy kicsörög, aztán szereti kinyomkodni a telefont, velem ezt többször megcsinálták. Botrány.
Én ha egy olyan gépről lépek be, amiről még nem használtam a PETI-t, akkor is a saját beállításomat kapom. Gondolom a szerveren van tárolva. És képernyő felbontásonként más-más profit lehet beállítani.
PETI használóktól kérdezném, hogy a program hova menti a beállításokat? Tehát ha másik gépen is ugyanazokat az ablak beállításokat szeretném használni, vagy Windows újratelepítés után, akkor az hogyan lehetséges?
Köszi, így már megtaláltam. A 09.08-ban még nem volt változás, csak az azutániban. Szerintem nem adtak rá elég időt, hogy felkészüljön az ember rá, és hó végén kihirdetni, hogy a hó végi záró egyenlegre már számolják is a díjakat nem korrekt.
K&H Értékpapír (KBC Equitas)
link