és minden mögött csak a sötét szándékot látjuk
mert ehhez szoktunk hozzá 2 év alatt...........
otp topikot nem is kell követned szerintem :DDDDD
Csavar nem lesz szerintem.
Pfff..., nem bírom követni az OTP-s topikot...:-)))
Egyébként épp a csavart próbálom megfejteni én is, ami nyilván nincs is, csak mi nem értjük.....és minden mögött csak a sötét szándékot látjuk. :-)))))))
Sziasztok.
Jó idelye nem nagyon figyelem phyl történéseket, belefáradtam.
De szerintem most az lesz a csavar, hogy nem lesz csavar.
Azt gondolom, jobb lesz a csere, talán.
Idáig manipulálták a kisbefektetőiket, ugy, ahogy kedvük diktálta, most hagynak mindenkit pénztkeresni szerintem.
De ha azt nézzük, hogy valóban 900-ért vettük (mert hivatalosan tényleg) és most ugyanennyiért "szabadulunk" tőle, akkor meg elkótyavetyélésnek tűnik olcsón, tehát sürgősen kell a kp. valamire...,de mire is??
Persze, papíron annyiért vettük 27 Ft-jával számolva...
De 430 millióval emelte duplájára az alaptőkét az "angol-amerikai" és cserébe mennyi Phyl-t kapott ugye...
De a csere feltételei csak azután fognak kiderülni, amikor a KEG már a piacon lesz (leghamarabb június)...
Viszont addig még lesz egy pár KEG eladás, ezáltal bejelentés a tulajdon csökkenéséről is...
Amíg ki nem derülnek a cserefeltételek, addig nem látjuk, hogy megéri-e, tehát ez nem fogja felfelé húzni a Phyl. árát, mint ahogy most sem húzta felfelé, pedig úgy tudtuk, végre van időpont..
Szóval igazából fogalmam sincs, minél többet agyalok, annál több mindent nem értek..
Azzal, hogy 900 Ft-ért eladják a KEG-et, azzal nekünk sehogy sem lesz jó...
A sok Phylaxia, amit érte adtak (kb. 2,2 milliárd), attól még a nyakungban marad...
Csak a phylaxia jut készpénzhez...
Kb. 900 Ft-ért vették az egész pakkot!!!
Nem???
Pont a bevezetés után lehet a legjobban manipulálni...
Az árfolyam a tőzsdén szárnyalni fog (saját maguk húzzák fel az egekig), majd bejelntik, hogy mennyi phylt kell adni 1 Kegért...
Közben elindul a phyla is, mert a Keg ára közben már olyan magasan lesz, hogy jobban megéri (látszólag) majd cserélni, mint a piacon KEG-et venni...
Szerinted???
Adogatták egyre fentebb... (6000 felé húzták)
Itt is fel lehet húzni közkéz nélkül az egekig, ezzel pedig elérni, hogy minél többen cseréljenek (itt mondok ellent magamnak)...
Nem tudjuk, majd kiderül...
Valami mostmár történni fog, nemhiába bújt elő a Bankár sem...
Ezen én is gondolkoztam, hogy lesz-e egyáltalán csere.
Mert mire új névértéke lesz a Phyl.-nek, addigra már a KEG be lesz vezetve a tőzsdére, lesz egy bizonyos árfolyama, látszani fog, hogy egyáltalán kereskednek-e vele (vagy csak pl.Externet). Mitől lesz egyáltalán közkéz??
A cserének most lett volna értelme a KEG bevezetése előtt, de utána???
Ami azt illeti, két év alatt minden forintnál lesz idő eladni. Hacsak nem arról van szó, hogy a két ellenállás meglesz nyárig, aztán két évig nincs több ellenállás, csak opcióspontok. :-)
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?