2011. december 1. - 18:53
hitetlen medve, nevessetek csak, az nevet aki a végén nevet! ez a marson sincs máskép!
lehet, nyertek napi 4-5 ezer forintot, de lemaradtok a nagy menetelésről! és ami a legnagyobb baj, elterjesztettétek ezt a kórságot, az egész bét átvette, forintozik már mindenki, csövesek piacává tettétek, és ez a ti felelősségetek!
akkor is, kilövés, karácsonyra 100, jövőre 300, egyiptom, afrika, bruhaha ÐÐÐ
WhoamI
#33565) Re: 36 -72.
Értékelés: -4
előzmény (#33564: Stiv) | válasz erre | Tegnap, 18:30
Én tartom a rv és tovább veszem! semmi nem indokolja az esést! speki esés van, a spekik megpróbálják lemorzsolni a kisbefektetőket,
az alaptőke nem változik rv higitás nincs,cég ledolgozta a veszteséges időszakot most jön a nyereség, és egyesek most szólítanak fel eladásra,
azt érzem hogy egy szűk csoport összefogott és mindent megtesznek hogy lejjebb nyomják a rv,
minden esetre én nem adom inkább veszem!
aki meg most eladja és ezekre az emberekre hallgat az megérdemli a bukást,
változatlanul azt gondolom hogy hamarosan:500Ft és tovább fel a határ a csillagos ég.
marslako2
Jelzés a moderátornak
Én tartom a rv és tovább veszem! semmi nem indokolja az esést! speki esés van, a spekik megpróbálják lemorzsolni a kisbefektetőket,
az alaptőke nem változik rv higitás nincs,cég ledolgozta a veszteséges időszakot most jön a nyereség, és egyesek most szólítanak fel eladásra,
azt érzem hogy egy szűk csoport összefogott és mindent megtesznek hogy lejjebb nyomják a rv,
minden esetre én nem adom inkább veszem!
aki meg most eladja és ezekre az emberekre hallgat az megérdemli a bukást,
változatlanul azt gondolom hogy hamarosan:500Ft és tovább fel a határ a csillagos ég.
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?