Nem értem mi köze TP nek a keghez tudtommal ő a phylax vezetője volt de már onnan is kirúgták,
eladta az összes keg rv ami neki volt sem neki sem pedig a phylax nem rendelkezik keg rvnyel!
ezért így én ezt erős csúsztatásnak érzem a felvetésed stejner urat sajnálom de ahogy 1 elhagyott feleségnek nem kell elhinni amit állít a volt férjéről úgy a volt kirúgott vezető sem hiteles és nem is elegáns vissza köpködni.
Én azt ajánlom neked hogy elhagyott feleségnek és kirúgott vezetőnek ne dőlj be,
inkább a tényeket figyeld ami a következő:
VISONKA nyereséges jó leánycég aranytojó tyúk,
Egyiptomi üzlet sok pénzt hoz hamarosan,
suzuki élő szerződés hozza a pénzt,
Autógáz értékesítés nagyon sok pénzt hoz,
palackos gázpalack értékesítés,
Ingatlanvagyon ami többet ér mint most az összes rv
van még 1 csomó érték csak már nem akarom sorolni,
összefoglalva ha tényleg nem adtad el akkor örülj hogy 1 jó cég rvnye van a kezedben hamarosan eladhatod nyereséggel, de nem érdemes mert itt nagy sztori van és nagy fejlődési lehetőség ami nemsokára körvonalazódik és akkor 1 keg rv már 1000reket fog érni,
ezért ne figyelj holmi sértet volt vezérekre,
Ő csak a saját hasznát nézi te is csak arra figyelj hogy ha már ennyit vártál akkor legyen hasznod is nem kevés.
Pont nem adtam el 51-n! Azt helyzet, hogy nem valami biztató a jövő Kegéknél és jelenleg úgy érzem, hogy soha nem látom viszont a pénzem!
Mint mondtam, amikor vettem, tetszett Steier úr elképzelése, neki volt is részvénye, komolyan gondolta a dolgokat. Időnként váltok Vele egy-két e-mail-t és érdekes módon azonnal válaszol! Nem, mint a jelenlegi vezetés!!!
Nem látok reális esélyt arra, hogy tavaszra 500 Ft lenne az árfolyam. Ez nem azt jelenti, hogy nekem jó így 260-nál beragadva, hanem így látom a helyzetet!
Ha Tóth Péter játékszere a Keg és fel akarja használni egyéb cégek tőzsdei bevezetéséhez, akkor szép kilátások elé nézünk! Akkor nem lesz sem nagybefektető, sem komoly szerződés! Nem az lesz a cél, hogy jó legyen a Keg és esetleg "jól járjanak a kisbüfik", hanem, hogy több legyen a Phyl- által tőzsdére vitt-nagyszerű befektetési lehetőséget biztosító vállalat .....legalábbis szerintem.
A phylax eladta az összes keg részvényt nincs miről beszélni esetleg arról hogy mennyi kárt okozott a kegnek azzal hogy állandóan adta ár alatt a papírt,
de ehhez a kegnek semmi köze ez a phylax ügye hogy mért adta el szinte ingyen!
A phylax eladta az összes keg részvényt nincs miről beszélni esetleg arról hogy mennyi kárt okozott a kegnek azzal hogy állandóan adta ár alatt a papírt,
de ehhez a kegnek semmi köze ez a phylax ügye hogy mért adta el szinte ingyen!
Mi van akkor, ha a cégtől véglegesen meg akarnának szabadulni? Árfolyam nagyon alacsony,
bő 350 millából többségi tulajdont lehet szerezni. A nagy tartály bekerülési költsége kb 1 milliárd volt-röhejes ez az egész!
Ha igaz minden amit Steier úr ír, akkor nagy gáz van!
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?