A tőzsde önbeteljesítő ezt a papírt mindenki 100alá várta én is de 50nél fordult most mindenki 500ra várja és ne legyen kétséged oda is megy sőt ezt is túl teljesíti,
NE FELED CÉL-ÁR:500Ft.
A KEG az elején tényleg nagyon jónak tünt a felvázolt jövőképpel kapcsolatban.
Már leírtam néhányszor.
AZ VOLT AZ IGAZÁN NAGY BAJ,HOGY A PHYL ÁLTALL KERÜLT A TŐZSDÉRE ÉS A KEG-NÉL IS OLYAN FORMÁBAN GONDOLKODTAK,MINT A PHYLNÉL.
APPORTOK,NEM A TERMELÉSBEN GONDOLKODTAK.
A Phyl is ha elkezdett volna dolgozni azzal a 1 milliárddal amit kaptak készpénz formájában 2007-ben akkor most happy lenne és meglenne még BÁBOLNA is.
Szerintem még annál több is közkézen van (elaprózva) . Épp ezért gond a közgyüli,mert akiknek benne van 1-2 millió forintja azt igaz,hogy dühití a mostani állapot de annyit nem ér neki,hogy belefollyon komolyabb csatározásokba, pl: rendkívüli közgyűlés.
Nem értem a 15-20% közkézt!
Szerintem közel nincs annyi magánkézben.
Különben nem lenne gond a közgyüli!
Na mindegy, tudod én amolyan "hiszem ha látom" látom ember vagyok, lassan 2 éve ülök a papírban és nem úgy látom hogy alakulna a cég!
Sajnos mindig van mihez hasonlítani:
Apenninn? Alig, hogy tőzsdére került, máris "A" kategóriás lett. Pedig ingatlanpiacon mozognak, ami elvileg nem megy! Akkor hogy is van ez??? Egy gázipari cég ami a nagyokkal dolgozik együtt-fogy az autogáz, mint állat, van jó szerződése orosz gázra, készül az exportra,stb-a BÉT alján kullog! De legyen igazad! Tavaszra legyen 500 Ft...
Popsimat a földhöz verném örömömben!!!!
Nem lehet többségi tulajdont venni belőle mert ahogy korábban írtam 15-20% lehet a közkéz ők oda adják de ez kevés pedig már ennek a megvétele is 300ig emelné,
de utána már csak a nagyobb befektetők vannak 4%lékosok ők sokan vannak tisztában vannak a cég értékével és ők nem adják vagy adják de akkor már nagyon mélyen zsebbe kell nyúlni a vevőnek.
Na pont ezért nem kezdődőt eddig felvásárlás mert egyébként ne legyenek kétségeid ha ez ilyen egyszerű lenne hogy 3500millióért megvesszük akkor már rég megvették volna,
Ha lecsupaszítjuk a tényeket és csak magát a Keg-et nézzük Phyl háttér nélkül:
Ilyen területi adottságokkal és ekkora tartállyal egy baromi jó cég lehetne, ha kihasználnák a lehetőségeket! Nem ez lehet a cél!
Nézd meg!!! Bő 350 milla!!!! Ennyi kell a többségi tulajdonhoz! Ha látnának benne fantáziát szerintem már elkelt volna! Nekem egy olyan vezető, akinek már volt politikai ügye nem hiteles! Arra sem méltatja a befektetőket, hogy válaszoljon levelekre vagy, hogy tisztázza a helyzetet! Ilyet nem kierőszakolni kéne, hanem önszántából megcsinálni-ha a befektetők lennének fontosak-, legalább a rádióban beszélni pár szót hogy hol tartanak, mik a tervek... A "láthatatlan karmester"-nek pedig az a célja, hogy az Eurogenerált tőzsdére tegyék, mert akkor tudnak belőle kiszállni! Fejlesztés lesz a Keg-nél vagy Visonkánál? Milyen áron? Részvénnyel fizetnek aztán megint piacraöntősdit játszunk? Ha a Keg-ben többségi tulajdont szerezne valamilyen cég, előfordulhat, hogy nem az Eurogenerál lesz az esetleges fejlesztés kivitelezője-mert nem ők irányítják- és dől az egész....szerintem!
Steier úr szerintem jogosan feszült!
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?