Zárás után állj be 43.400-on és állítsd be, hogy ne legyen árfigyelés. De mivel napi 30-40 darab eladó van, így bármennyit is akarsz majd venni valószínűleg, csak részteljesülésed lesz. Ha én lennék az, akinek a kezében van a papírok legalább 1/4-e, ezt csinálnám. u.i.: 492 db vevő van limiten. Eladó sehol. Ma is elfogyott minden eladó.... De mire leírtam már 503 db lett. (Nincs az az Isten, aki ezt itt leönti!)
Már nem tudom hogy hogy rakjak be megbízást, vagy mikor, mert 4 napja nem kapok. Valakinek van valami jó ötlete ? Van pár darabom még 10 e alatt, de most ez a vétel jó ideje már nem jön össze.
1; Igazad van. 40 Millió. De az is aprópénz a Bet-en. 2; Semmi. Az csak egy példa volt. De tuti vkinek a kezében van legalább az 1/4-e a papíroknak. 250 db. És ha nem borít, akkor egyértelmű az irány.
Soha nem tippelek árfolyamra. És nem is szeretném ha bárki számon kérné rajtam. Nem vagyok sem fel-, sem lebeszélő. Egyszerű kisspeka vagyok józan paraszti ésszel.
1; Szerintem a Kartonpack még fel sem fogta, hogy mekkora baromságot csinált ezzel a 0,2%-kal. Úgy átvették az irányítást a papír felett, hogy a cég fog a legjobban sírni a magas árfolyam miatt. 2; Én 12.300nál szálltam be. Azóta is tartom. És ha "bezuhanna", akkor majd megveszem. Ha eladnák az összes papírt is, akkor is kb. 1.050 * 36.000 Ft-tal számolva 4 millió Ft-ról beszélnénk. Hát azt én előteremtem. Ezt nem hogy a 45.000 nem fogja meg, de a csillagos ég se. A világ legjobb játékszere. Igaz nem sok pénzzel, de akár napon belüli 40%-ok is lehetnek. Mint Plotinusnál. Bármelyik kisspeka átveszi az irányítást, ha leöntenék. De annál okosabb az, aki felismerte ebben a papírban ezt a lehetőséget. Sajnos nem én voltam. Gratula neki. 3; Ma 138 vevő van nyitásra 36.200-on. Nap végére megint lesz kb. 3-400 db vevő. Mondjon nekem még vki olyan papírt a történelemben, ahol a közkéz 30-40%-át limit áron megvennék de úgy se adja el senki. 4; És aki azt gondolja, hogy lemaradt róla, az már kb. 4-5 napja ezt mondja. Pedig mindannyian tudjuk, hogy holnap és holnap után.... meg azután is ez fog történni.... Amíg a pofátlanság nem szab határt. De egy igazi spekának ez a pár milliós nyereség smafu. Már csak poénnból is elviszi az árat ....-ig
Kartonpack