Egy biztos. Ha itt megindul vmi, nincs az az ISTEN, hogy vegyél. Ha meg kapsz, akkor nincs az az ISTEN, hogy megérje kiszállni. Kivéve néhány embernek. Estmedián és SET-en nevelkedtem. Az ilyen napokat szeretem.
Én továbbra is azt gondolom, hogy ez egy Bitcoin story lehet. A spekának nincs veszíteni valója. Csak a céget tudják megbüntetni. Ehhez meg aprópénz kell egy tőzsdéhez. Vevő meg mindig van.... De itt csak durva viharok lesznek....
Akkor gondolkodjunk! Van 1016 db részvény. Ha azt mondtad, hogy reggel Te öntötted le, akkor az azt jelenti, hogy reggel a 115 db-ból szerintem vki min. 80-90 db-ot egybe megvett, mivel közte csak pár darabot vett néhány elvetemült. Volt egy kis mozgolódás reggel, de újra jöttek a pánikolók (vagy vki, aki ezt a darabszámot megvette, az újra leöntötte.) A spekának nem éri meg az összes papírját eladnia, mert akkor nem tudja irányítani az árfolyamot. Ha viszont most van 233 db eladó (23.200-on), akkor nap végéig csak több lesz, mert mindenki azt látja, hogy senki nem fogja venni és a csorda szemlélet miatt méginkább jönnek az eladók*. Ezt a hullámot viszont érdemes tovább meglovagolni, hiszen most van a "történetben story". És a sajtóban jött egy rossz hír, ami ezt a pánikot felerősítette. Szóval szerintem ma vki meg fogja venni az összes eladót és innen fordulunk, majd 3-4 nap múlva jön egy hír, hogy a Kartonpack az év befektetése, aztán mindig találnak a spekák 1-2 hülyét, aki nagy pénzzel beszáll, aztán... Tegnap 199 db eladó maradt 29.000-n. Azért 150 db vételre beállt 17:02-kor, de mivel látta, hogy egybe nem veszi meg senki, ezért kiállt. Ehelyett most van már ma (10:57) 223 db 23.200-on. Tehát a spekának továbbra is megéri pánikot generálni. Viszont a vételhez elég 5 millió Ft. Illetve javasolt, hogy ehhez még legyen 5 millió Ft, amivel védi az árfolyamot. Teljesen logikus lépés lenne, ha ma megvennék és meglovagolnák a helyzetet.
ha lentebb jön lehet rá vevő ;) soha nem értettem miért jó beállni limtire a többiek után...ha nem te vagy az első akkor úgysem veszik meg..ha meg valaki kikapja, akkor meg ált meg is fordítja..persze lenyomni lehet vele az árat :)
A nyitóban elment pakk nagy része az enyém volt. Végig ott volt a kezem a gombon hogy kiveszem és akkor lenne egy magas nyitó és onnan kitudja. de látva mi történt eddig, egy cseppet sem bánom, mert nem lett volna vevő rá és igy pedig kiléptem belőle
Kartonpack