Meglátásom szerint nincs autóellenes zűrzavaros álláspont. Van egy szennyezett levegőjű város, ahol nagyon nagy arányú az autóhasználók száma. Ezen kell változtatni. Ezt szerintem helyes megközelítéssel teszik: szakértői felmérés -> mintaprojektek indítása -> visszacsatolás -> végleges intézkedések. De írd le, te hogy csinálnád, sőt a fővárosnak is beküldheted a javaslataidat, még válaszolni is fognak rá.
Van létjogosultsága ennek az álláspontnak,de nem ilyen kuszán.Valamint nem biztos,hogy Karácsonyt kellett volna az élére állítani ennek a vehemens autóellenes zavaros mozgalomnak.De lelkük rajta, úgy csökkentik az egyetlen makulátlannak tűnő emberük ázsióját ahogy akarják.
Budapest a legszennyezettebb levegőjű városok közé tartozik Európában, naponta többszázezer jármű jön be a friss levegőjű agglomerációból idebüdösíteni, aztán este visszamennek a friss levegőre, elég volt. Ha nem tetszik a dugó, akkor tedd le az autót és járj tömegközlekedéssel. Én egyébként nem a körutat szűkítettem volna (de ezzel is egyetértek), hanem a bevezető utakat.
Azért érdekes, amit írsz, mert a rendszerváltás óta a fidesz kommunikációja, hatalomgyakorlási eszközei, illetve gazdaságba való beavatkozása hasonlít legjobban a kommunista rendszerhez...
nagyapám sokat mesélt róluk, már mint a komcsikról, egy alávaló szemét társaság, ez volt a legszebb mondata, érvek itt nem számítanak, majd meglátod, ha átveszik a hatalmat itt
KARÁCSONY TAKARODJ !!!