Topikgazda: Törölt felhasználó 2006. 11. 17. 13:47

Jól sikerült átverés  

Ugrás a cikkhez
A Jáksó Lászlót váltó Balázs kiemelkedő nézettséggel debütált az RTL Klub Kész átverés show-jában, maga mögé utasítva a TV2-n vetített Dante pokla című katasztrófafilmet, amelyet átlagosan kevesebb mint fele annyi néző követett figyelemmel. A hirdetők számára legértékesebb korosztályban is kiemelkedő, 42.5 %-os közönségarányt ért el a műsor.

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=76370
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2006. 11. 19. 12:57
csunyán beletraffáltál...
véletlen lenne?!?!!?
Én nem hiszek a véletlenekbe
Törölt felhasználó 2006. 11. 19. 12:28
Előzmény: #10  Monster
1etértek
Törölt felhasználó 2006. 11. 19. 12:26
Előzmény: #15  Törölt felhasználó
Üdv Mindenkinek!

sokakkal 1etértek az átlagnívóban, ám az előzményben szereplő Attase-írással nagy részben nem. Valóban voltak ezeknek a csatiknak jobb éveik, ám azért egy amolyan "Az idő rövid története"-szintnél többet azért már ne várjunk el tőlük... Aki Sailer Kornélt akar olvasni, az ne a TV-ben keresgessen. Szvsz ezek a TV-k csak amolyan tud. ism.terjesztő limonádék, viszont épp ezért roppant szórakoztatóan tudják bemutatnin a műfajt. (A katasztrófabaromságokkal nemekm is tele a hócipőm, de pl. a Battleground sorozat megakirály, sőt az Animal Planeten van állatos változatban is, az is frankó, pl. hogy ejti el a jegesmedve a fókát... szóval ízlések és pofonok - de azért ne várjunk el ezektől tudományos esszét.)

Még a limonádéknak is vannak azért jó pillanataik, nem kell ezektől elvárni mégsem, hogy vmi egetverő lesz. Ott van pl. a Mezzo, na az ütős. De még ott is akad vacak. Nem minden zeneszerző Beethoven vagy Vivaldi :)

Amúgy Pénznyelő 1. meglátása totál jó lett, valóban igén érdekes dolgot feszegetett - azért mondjuk nem kell egymásnak esni :) PEACE

Sztem amúgy a TV eleve halott műfaj, még a "hülyéknek" is kell majd az interaktív verziója, már ha tudják majd kezelni :) Eleve olyan relatív az egész "XY hülye" vagy "a társ. w%-a hülye" dolog, hogy annál már csak az ízlés relatívabb talán...
De azért 68-ra saccolom :)
a módusz értelmi képességűek indexe meg olyan 76 lehet (sztem jóval több az értelmes, mint az átlag alatti gagyi), szóval az az 50-51% is rendesen viszi fel az átlagot a "rossz irányba". De ez egyéni, szubjektív tapasztalat. Meg aztán a társ. kohézió számít igazán, lásd USA. Szvsz ott magasabb az index értéke minden szempontból (mondjuk a módusz 82, átlag 76), mégsem esnek egymásnak annyira az értelmiségi csoportok, mint nálunk, és itt elsősorban a politikára gondolok. Sztem nálunk kisebb lenne a tolerancia-index, azaz sokkal többen ragaszkodnak az "egy és mindenek felett álló" igazsághoz még az értelmiség berkein belül is, és kevesebben fogadják el, hogy bizonyos dolgokban még a legnevesebb szakértők is túl keveset tudnak, ergo elég képlékenyek a dolgok...
Nálunk nagyobb a totális igazságba vetett vak hit. "Néha" még a tényeket is többféleképpen interpretálják... Sztem az a baj, hogy akinek kicsit is több esze van a környezeténél, az már mindentudónak képzeli magát. De ez már nagyon egyéni tapasztalati meglátás...
Törölt felhasználó 2006. 11. 19. 11:18
Előzmény: #24  Törölt felhasználó
Nem!
Te vagy sok helyen.
Törölt felhasználó 2006. 11. 19. 10:22

ti mindehol ott vagytok??
Törölt felhasználó 2006. 11. 19. 10:12
Előzmény: #22  Törölt felhasználó
Egyébként minden tisztelet az m2, és a Duna műsorszerkesztőinek, rengeted igényes filmet nyomatnak, rendre tök véletlenül kapok el valamit, de szerintem szavunk nem lehet ellenük.
Törölt felhasználó 2006. 11. 19. 10:11
Előzmény: #21  Törölt felhasználó
...Reggeli vasalgatás közben benyomom a TV-t, korábbi időszakban, amikor rá voltam gerjedve a politikai-közéleti események minden rezdülésére, akkor a királyin néztem. Odáig jutottam, hogy ha egy ismert politikus a vendég (márpedig rendszerint az), akkor nem bírom nézni. Show műfajban van erre kifejezés, lejáratódtak, helyesebben elcsépelődött az arcuk.
Kellemes meglepetés viszont mostanság a Csiszár féle reggeli, meglepően friss a csávó, nekem bejön.
És akkor ide egy minapi nevettető élményt: egy arc, valami antifasiszta ellenálló mozgalom vezetője értekezett csúsztatással teli okfejtéssel az árpádsávos zászlóról, az árpádsávok megjelenésének sehol létjogosultsága, hogy jön majd a fasiszta apokalipszis, és látom ám, hogy egy régebbi magyar címer kitűző fityeg a zakóján, melynek jobb oldalán nem épp az árpádsávok virítanak....
Törölt felhasználó 2006. 11. 19. 08:26
Előzmény: #20  Törölt felhasználó
nem volt célom a dominódöntésen túl úgy általában arról a nyomorúságról írni, amiben a tévék nagy része (is) kínlódik, de hála Istennek, vannak jó próbálkozások: a rémHírtévé, a Duna TV, Spectrum (áltudományos? szeretném én, h ez legyen Magyaro. legnagyobb problémája!), külföldiek közül elsősorban BBC Prime, legalábbis, azok közül, amit itt a kábelen beengednek, stb.

a dominódöntésre visszatérve, az a sejtésem (gyanúm, előítéletem), h a nagyertéel megvette a műsort, elrendelte mindegyik tartományában, h ezt le kell adni, de a kommentálást már a helyiekre bízta, és mifelénk (egyelőre?) más idők rendeltettek, ezért kellett rányomni ezt a stupid mocskot, ez nyilvánvalóan nem „véletlen” volt, ezt a három szerencsétlen médiapribéket gondos választást után (főműsoridő!) rakták oda, h „adjátok magukat, meg tudjátok, amit kell…”

na, jó részemről lezárva, csak emlékezetessé akartam tenni, h ha majd nyávognak a farizeusok („nade konkrétan egyrésztmásrészt mibajoda médijával”), akkor legyen mit felidézni,

üdv,
SirGeorge

ui: ja, a NatGeo, hát így múlik el a világ dicsősége, a ’70-es, ’80-as években a NatGeo magazinjaiból ismertem meg a vasfüggönyön túli világot, mert egy „ellenforradalmár” kintről folyamatosan hozzájuttatott minket, a NatGeo (magazin) az ismereterjesztés Csimborasszója lett számomra, egészen a közelmúltig, mert mára a NatGeoból (a tévéből) egy élőhalott lett, a csodálatos élet korábbi színes felfedezőjéből a pusztulás sötét hírnöke, nagyon kár
Törölt felhasználó 2006. 11. 18. 22:17
Előzmény: #19  Törölt felhasználó
Ostoba?

Nem,legalábbis nem tartom magam annak.
Te,viszont egy felfujt hólyag vagy az biztos!!!!!!!!!!!

Miröl is szól ez topic?
Ja, tudom már:rólad!/bocsika/
Törölt felhasználó 2006. 11. 18. 22:00
Előzmény: #18  Törölt felhasználó
Hát ha ebből ezt szűrted le, akkor nem csak nem tudsz helyesen írni, hanem ostoba is vagy...
Törölt felhasználó 2006. 11. 18. 21:46
Előzmény: #17  Törölt felhasználó
Köszönöm!

Nagyságod ismét lenyügöz!
Ui: szóval neked bejön Gyözike!
Törölt felhasználó 2006. 11. 18. 20:55
Előzmény: #7  Törölt felhasználó
b-apatok, azt gondolom, hogy aki mások primitívségét kéri számon (de enélkül is) az a minimum, hogy egy "Bethoven"-t helyesen le tud írni: Beethoven.
(A többi hibádról nem írok, nem akarok nyelvőrködni feleslegesen. Bár nagyon idegesít, hogy milyen sokan írnak döbbenetes hibákkal ilyen topicokban, de erre lehet azt mondani, hogy 30 éve külföldön élsz, bla-bla-bla. Azért a Beethoven minden nyelvterületen Beethoven...)
BuySell 2006. 11. 18. 17:24
Előzmény: #15  Törölt felhasználó
attase tök igazad van,

kiegészíteném a National Geographiccal ami szintén tudmányosnak tűnhet de azon túl hogy melyik katasztrófában hányan haltak meg nem sok mondanivalója van. Lehet vannak jó műsorai is de amikor én bekapcsolom akkor mindig éppen légikatasztrófa vonatbaleset vagy terrortámadás van.
Törölt felhasználó 2006. 11. 18. 17:19
Előzmény: #14  Törölt felhasználó

Meg kell védjem a magyar RTL-t. A német rtl pont olyan szinvonaltalan. De a prímet a pro7 viszi. Deutschland sucht den Superstar, című műsor a csúcs ott is. meg a dominóborogatás.

És a spektrumon meg a discoveryn legtöbb műsor kevés kivétellel áltudományos, kb. a dominózás szintjén van.

Én csak sporttot nézek a Tvn. Csak az hiányozna ha nem lenne tv.
Törölt felhasználó 2006. 11. 18. 16:11
kedves SirGeorge!

örülök hogy neked tetszik a műsor.
és ha megnézük tényleg ez volt az első jó tévéműsor.
de én inkább nézek discoveryt vagy spektrumot.
de azt is ugy hogy ki kell hagyni mindig egy hónapot!
Törölt felhasználó 2006. 11. 18. 15:56
Előzmény: #12  Törölt felhasználó
Szerintem átlagosan 38 körül van Magyarország.
Az értelmiség (tág értelemben, tehát tanárok, mérnökök, óvónők és tőzsdei spekik is:)) nem hülyék, de kevesen vannak. A nagytöbbség viszont 20 % alatt. Ha mondasz 3 mondatot, ahol a 3. logikailag ellentétes az elsővel, nem veszik észre.

Tévé: én 5 éve nem nézek magyar adót. Nem bírom, hogyha vonalas, hazug valósághamisítással tömik a fejem. Ha néha véletlenül bekapcsolom a tévét, elszörnyedek... Filmeket általában kölcsönzünk vagy német adókon nézünk, a híreket interneten követem. A gyerekeink egy német gyerekadó igényes, humánus, pedagógilag és értékrendileg értékes adását nézhetik , ha néha tévézhetnek... nem a magyar csatornák japán, technós, erőszakos, műkonfliktusokkal teli gyerekblokkjait...

A Duna TV és a Spektrum jó lenne, azt azért nézném, csak sajnos a parabolán nem jönnek be.
Törölt felhasználó 2006. 11. 18. 12:58
Előzmény: #11  Törölt felhasználó
koi,

magát a dominó-döntést védem, ez NEM óvodás dolog, hanem - persze egy könnyed műfajban, de -
1. alkotó (kreatív);
2. művészi (esztétikus);
3. valódi emberi teljesítmény, siker és kudarc elegye
(ad.3. sztem épp itt lép be az ertéelklub mocska: a lehüjítés, belekeverve a kábítószerezés, az öncélú nemiség (promiszkuitás), az önzés gonosz hirdetésével, satöbbi)

(amúgy, hogy most ezt mikor adják és mennyit népszerűsítik, nekem mindegy, már régóta nincs is beállítva ez se, meg a csigatévé se, most is úgy kellett gyorsan behangolnom, miután szóltak)

üdv,
SirGeorge
Törölt felhasználó 2006. 11. 18. 10:16
Akinek van otthon internetje az szerintem nem tévézik!
Olyan tévé műsorok vannak hogy agyam dobom el!

Nem hiszem hogy egy országban fő műsoridőben óvodásoknak való dominó borítgatás
legyen a legjobb szórakozás!

Ez délutáni műsorban elmegy de este !!!!!!
a színvonal meglátszik nincs más amit tudnának adni ilyenkor!
De erre a dominóra is már egy hete izgatják a nézőt !
Ez az átverés is egy siralmas műsor volt!
Annyira hozzászoknak az emberek ehhez ,hogy ha valaki tényleg meghal
majd az utcán akkor már nem biztos hogy segíteni fogunk rajta,és ezt
köszönhetjük majd Balázskának meg a többinek!
Az rtl klubon meg azért vannak ilyen arcok mert ők kevesebbért is vállalják a műsort!

De ahogy viszonyultak később a politikai eseményekhez a tv2 és az rtlklub az dicséretet érdemel!
Monster 2006. 11. 18. 01:10
Előzmény: #5  Törölt felhasználó
Nos, akkor azt mondom, hogy szerintem társadalmunk hülyesége jelenleg 63.
De folyamatosan romlik a helyzet....

Épp a minap filóztam azon, hogy lassan, de biztosan haladunk az anarchia irányába, amikor eléggé benne vagyunk, akkor majd elkezdődnek a kiskirályok, bandavezérek nyílt harcai, a legerősebb pedig uralma alá hajtja az országot, és kezdjük elölről a történelmi körforgást a királyságtól, mert anarchiából csak erős, központosított hatalommal lehet kitörni.
Erről mi a véleményetek?
Törölt felhasználó 2006. 11. 18. 00:18
Előzmény: #8  Törölt felhasználó
Te is ott voltál ,nem emlékszel?
Törölt felhasználó 2006. 11. 18. 00:00
Előzmény: #7  Törölt felhasználó
Győzike Bethovenre táncolt?
Törölt felhasználó 2006. 11. 17. 23:22
Előzmény: #6  Törölt felhasználó
Mert a Magyar tása,-m 96% csak ugy tudja Bethovent befogadni,ha gyözike táncol rá!

/40 év tudományos lehülyitése nem tünik el nyomtalanul/
Törölt felhasználó 2006. 11. 17. 23:16
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
...jellemző h a német RTL-en nincs ez a szellemi nyomor, ott CSAK a dominózást adják,
miért kötelező errefelé ez a szánalmas, buta erőlködés, nem tudom
(de sejtem)
Törölt felhasználó 2006. 11. 17. 23:12
Előzmény: #4  Monster
jesz!
Monster 2006. 11. 17. 23:07
Előzmény: #3  Törölt felhasználó
Az 1 a legkevésbé hülye, a 100 a nagyon hülye a skálán?:)
Törölt felhasználó 2006. 11. 17. 23:03
Előzmény: #1  portfolio
Szerintetek mennyire hühye a tásadalmunk?

1-100-ig
Törölt felhasználó 2006. 11. 17. 22:59
Előzmény: #1  portfolio
most megy az ertéelen a dominódöntés világrekord kísérlet,
ez sztem egy nagyon jópofa, kedves, látványos, ötletes dolog, szeretem nézni,
de h milyen sötét, primitív, bunkó, buta ez a három riporter, különösen a csaj a stúdióban, mijafrancért vannak ilyen szánalmas alakok az ország legnézettebb tévéjénél? ez valóban kell bárkinek is, ugyanmár...
fél órát ha bírtam, levettem a hangot, illetve betettem CD-n egy kis zenét, és gyönyörködtem a látványban, remélem, lesz jövőre is
uff,
SirGeorge

Topik gazda

SirGeorge
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek