Topiknyitó: Törölt felhasználó 2003. 11. 28. 17:05

Járai-László UnFunClub  

Ez itt a kérdés, mi lesz a következő lépés-e eme díszes társaságnak?
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2020. 10. 14. 20:32
Törölt hozzászólás
brand 2003. 12. 01. 09:16
Előzmény: #7  Törölt felhasználó
Szerintem remek húzás volt 300 bp-vel emelni a az alapkamatot, no ez itt a "FUN " helye volt.
Bár ha én külföldi speki lennék , valóban nagyon örültem volna ennek, hiszen a Magyar Jegybank úgy táncol ahogyan én fütyülök. Igaz mint külföldi spekuláns kevésbé vagyok elfogult a magyar gazdaság állapotát tekintve mint pénzügyi "nagyjaink".
De én meg vidéki mezitlábas magyar befektetőként vagyok kénytelen saját zsebből finanszírozni Járai és László "Úr" botlásait. De hát Uram bocsá, emberek vagyunk, fátylat rá, mert a Magyar ember ugyebár a jég hátán is megél, ha kell, bár zsíros közalkalmazotti fizetésből lehet, hogy egy kicsit könnyeben megy.
brand
Törölt felhasználó 2003. 11. 28. 19:52
Előzmény: #6  Törölt felhasználó
És természetesen az alacsony inflációs célhoz nélkülözhetetlen a 12,5%. Tudtam, hogy kezdő vagyok, na de hogy még ennyire..
Akkor ezek szerint a kamatemélés és az adó+járulék növekedés meg a gazdaság élénkítését szolgálja. Jól gondolom?
Törölt felhasználó 2003. 11. 28. 18:29
Előzmény: #5  Törölt felhasználó
Igen gondot okoz az is a kv. finanszírozásának , hogy jelentösen megváltozott a belföldi megtakarítás/hitel aránya, a kormány jelentös osztogatása ellenére is.
Törölt felhasználó 2003. 11. 28. 18:13
Előzmény: #4  Törölt felhasználó
Magyarország lakosságának több, mint a fele ilyen-olyan hitelt igényelt! Hurrá "Nyaralunk"!
Törölt felhasználó 2003. 11. 28. 18:00
Előzmény: #3  Törölt felhasználó
Az alacsony infláció eléréséhez az erős forinton keresztül vezet az út - mondta Járai Zsigmond, aki a forint stabilitását is fontos célnak tartja. Azért növelték egyszerre 3-százalékkal a jegybanki alapkamatot, hogy ezután már ne számítson újabb emelésre a piac. A kamatemelés az ország számára azt jelenti, hogy több 10 milliárd forinttal többe fog kerülni az államháztartási hiány finanszírozása. Ami a lakosságot illeti, akik hitelt vesznek fel, azok a vesztesek, a betétesek viszont nyerni fognak - mondta Járai Zsigmond.
Törölt felhasználó 2003. 11. 28. 17:57
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
Érdekes észrevétel, de a fun=vidámság, vicces, na ezért fun és nem fan, mert amit a latin amerikai pénzügyi zsenijeink tesznek az már nem fun!
Törölt felhasználó 2003. 11. 28. 17:21
Előzmény: #1  Törölt felhasználó
Esetleg UnFan Club ??

Topik gazda

korte
4 3 3

aktív fórumozók

friss hírek További hírek