A felújított ivóvízrendszer jóval az átvétele után sem ad iható csapvizet. Elképzelhetõ, hogy a Makó térségi településeknek vissza kell fizetniük a programhoz kapott 3,1 milliárdos uniós támogatást - írja a Délmagyar. A
Kár hogy nincs limit. Biztonsággal lehetne kiszállni. Így nulláig is eshet. Ilyen az mikor eljut a kisröfik agyáig sok év után, hogy Kbr egy cukrász. Ezt nem cukkolásból írtam. Ez a szakmája. Cukija van. Tudjátok, dobostorta, franciakrémes, mignonok. Kriptovaluta az más szakma. Nem a személye ellen szól, mert szerintem jófej, de más szakma. Értitek? Más szakma. Látom páran kezdik érteni
FuturAqua Nyrt. 2021-ben nem foglalkoztatott munkavállalókat. A Társaság 2019-ben létrehozott leányvállalatában, a Watereum Invest Vagyon- és Ingatlankezelő Zrt.-ben nem volt foglalkoztatott. A Társaság ásványvíztermelő üzletágában az OlupAqua Kft.-ben 2021-ben 3 főtfoglalkoztatott.
Lassú erodálás, amit a hírek is igazolnak. TA mindegy, nem fogja ezt venni épeszű ember a csőd előtt. Mondjuk igaz, a tőzsde kiszámíthatatlan. Visonkát csődösen is vették, Zeller bent is égett.
Tehát tegnap elfogadott a közgyűlés "A"-t és ma már "B" verzió van miután telefonon brekegtek kicsit? MNB hol van ilyenkor? Fel kéne függeszteni és egy célvizsgálatot lefolytatni.
Engem csak az aggaszt, (bár semmi érdekeltségem nincs) hogy a ta-s célárak (alakzatokból) nem férnek bele a nulla pontig!!! Egyedül, az utolsó rövid szakaszé, ami ~11 HUF és persze letörtük már a nulla pont támaszát is 61.8%/35.86...!!! ajajjj
A FuturAqua Nyrt. 2021. évi éves, IFRS számviteli szabályok szerinti mérleg-főösszege és az adott időszaki eredménye sem az anyavállalat szintjén, sem pedig csoportszinten a fent említett okok miatt számunkra megítélhetetlen, ezért a felügyelő bizottság azt nem fogadja el.Alap, 2022.04.28.
"""""Az Igazgatóság által hozott döntésekről, a gazdasági működésről és a Társaságot érintő kérdésekről a Felügyelőbizottság nem kapott folyamatos tájékoztatást. Évközben nem kaptunk írásos beszámolót az igazgatóságnak az elmúlt közgyűlés óta végzett munkájáról sem..."""""
A 300 milliós követelés nem valós, így lassan árában lehet venni egy futuraqua nyrt.-t. 600 milliós a kapitalizáció - 200 milliós árajánlattal meg kell venni :D Annyit tán érnek a kutak meg a többi. Tokent elindítani lesz a mi lesz :D Lassan megéri :D
Ihatatlan a víz, ugye maradhat?
Ugrás a cikkhez