A felújított ivóvízrendszer jóval az átvétele után sem ad iható csapvizet. Elképzelhetõ, hogy a Makó térségi településeknek vissza kell fizetniük a programhoz kapott 3,1 milliárdos uniós támogatást - írja a Délmagyar. A
Na azért csak nézz utána hányszor jön be...! 1nyerő 9 bukó az ilyen túltartásokból" ! Hányszor szentségeltél, hogy dobni kellett volna és alább visszavenni? Az ellenállások/támaszok ezért" vannak..... és ha tovább megy, hát menjen, majd vissza jön, rsi mágneses :))) Itt is a 85 erős ellenállás, meg lehet erőszakolni, de ára lesz! Netán tovább menne, had menjen. Úgy is lesz korr valahol és vissza lehet szállni, ha érdemesnek látszik persze! Nyerő zsebben, bukta kiszűrve és nincs szorulásod😃😃 Itt a magas C" pingus a célár, de nem azt jelenti, hogy egyenesen kilőjük. Szépen hullámokban halad az árfolyam, akkor meg lehet tartani! Gyors rally síráshoz vezet! November elején áraztam be a pingust, eddig nem kapkodtak! hmm Visszanézheted! Ahogy Maci tette, a szet is lejárt...! Ott már a pingus is kilőve, ilyenkor dobni kell, de semmi estre se venni!!
Vettem észre. Masterplastból mindenki kitárazott én vártam türelemmel. Megérte. RSI csak tájékoztató. Talán az Opusban akasztották ki napokra, és csak rallizott tovább. Tanúságos leckéket ad a piac és mostmár tudom hogy tényleg életlen kés lehetett a jelem az oviban. :))
Ihatatlan a víz, ugye maradhat?
Ugrás a cikkhez