Topiknyitó: zotyó 2011. 10. 26. 13:05

HUNMINING -- a magyar bányászatért  

"Masszív felvásárlásokra számít idén a világ egyik legnagyobb alapkezelője, a BlackRock World Mining Fund portfólió menedzsere, a bányászati vállalatok körében. Az árazás ugyanis a szektorban most igen kedvező, a magas készpénzállománnyal rendelkező vállalatok ezért fokozhatják felvásárlási tevékenységüket." (Portfolio)

Lesz-e valaki,aki rátalál Rudabányára?

Üdv:
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
exmnbs1 2014. 12. 11. 11:25
Előzmény: #2179  Civinjanos
de még jobb lenne ha prezentálná pl működik a Rudabánya Kazincbarcika vasúti vonal
Civinjanos 2014. 12. 11. 11:17
Előzmény: #2177  Törölt felhasználó
Tudja Nolement,

én egy jó ember vagyok, azzá tettek akik körülvettek. Adok Önnek még egy esélyt. Kérem mondja már meg, mi az, amit másképp kellett volna csinálnom? Kérem olvassa el még egyszer a 2168-as hozzászólásomat és cáfolja meg.
Ha értelme ember módjára reagál (nem kell cáfolni, ha nem akar, vagy nem tud), visszavonom a paranoiát.
Ha nem, nem.

őszinte híve (aki reméli, hogy aki Ön mellett ül, az csak csitítgatja, nem Önhöz hasonlóan beteg ember)
exmnbs1 2014. 12. 11. 11:11
Előzmény: #2169  Civinjanos
hát az sem tegnap lehetett
és azóta sem tudták elszállítani
node majd hétfőn jön a nagy hír hogy most sem volt sem szállítás sem fizetés)))))
Törölt felhasználó 2014. 12. 11. 11:08
Előzmény: #2173  Civinjanos
tudja sokan olvassák ezt a fórumot, de csak kevesen írnak ide, én maga miatt regisztráltam, mivel nem tűrhettem, hogy még itt is osztja az észt.
Abban biztos vagyok hogy sokan éreznek maga iránt úgy ahogy én.
A Teremtő adott magának esélyt, hogy tegyen jóvá valamit amit elrontott, hát hajrá...
exmnbs1 2014. 12. 11. 11:07
Előzmény: #2172  Törölt felhasználó
teljesen felesleges a Humetre mutogatni, meg személyeskedni is

Civin amit a Hun Miningról ír az igaznak tűnik
exmnbs1 2014. 12. 11. 11:05
nem kell olyan irigynek lenni)))))
lásd 43m bevezethetetlen rv, 0 eredmény
exmnbs1 2014. 12. 11. 11:04
Előzmény: #2170  Törölt felhasználó
a fórumot te zülleszted le a cégeddel, a kamukkal
Civinjanos 2014. 12. 11. 11:02
Mondom, jobbulást. Az első jel erre, ha tényekkel nem vitatkozik. Kívánom, mielőbb jusson el ide.

Őszinte híve
Törölt felhasználó 2014. 12. 11. 10:59
Előzmény: #2171  Civinjanos
:)))
amit írtam abban semmi paranoia nem volt, s ezt sok befektető akinek volt bármi köze is a szennyes HUMET-hez alátámasztani tudja. Van aki épp mellettem ül, s röhög magán sajnos keserű szájízzel mert sokat húztak ki belőle a magukfélék...
Civinjanos 2014. 12. 11. 10:39
Előzmény: #2170  Törölt felhasználó
Tisztelt Nolement,

attól kell tartanom magát Varga Istvánt kell tisztelnem Önben... a paranoia hasonló jegyeit mutatja, mint szegény István.
Jobbulást kíván Önnek

őszinte híve
Törölt felhasználó 2014. 12. 11. 10:29
Előzmény: #2169  Civinjanos
„a részvények értéke 70 forint közelébe emelkedett, s évekig eredményesen működött”
olyan jól hazudozik, hogy ha nem figyelek még a végén elhiszem – ehhez ért igazán hazudozni, s a forumok lezüllesztőjét maga mellé állítani, még hiteltelenebb mint gondoltam.
a nyomda csak „nyomta a papírokat” magának, maga meg adta a népnek ahogy említette jó drágán!!! Azóta leezredelte magát a cég értéke is meg maga is. S ez a TÉNY!! Nem amit maga állít, mert az hangzatos ugyan, de csak részben volt igaz, s időlegesen, pont annyira volt elég hogy beetessen vele mindenkit!!!
Civinjanos 2014. 12. 11. 10:02
Előzmény: #2167  Törölt felhasználó
Tisztelt Nolement,

Gondolom nincs mit válaszolnia az előzőekhez, mert van az úgy, hogy tényekkel nem vitatkozik az ember.

A HUNMINING kapcsán tisztelettel felteszem a kérdést, hogy mihez nem értek én?

Varga István egy összeesküvést alapozott meg a fantáziájára alapozva, magyarul lassacskán egy évtizede feszt hazudik a befektetőinek. Amikor engem tanácsadónak odahívott, nekem is hazudott, többször és többek előtt. Példaként említem, azt hazudta, hogy van ember, aki további 1,5 milliárd forintért Baritmix-et vesz. Ezt az embert én Varga minden tiltakozása ellenére megkerestem és a beszélgetésünk során próbáltam meggyőzni arról, hogy Varga István nem szélhámos. Ez az úr minden próbálkozásom dacára kijelentette, hogy nem tudom meggyőzni az ellenkezőjéről, Varga István egy szélhámos, beteges hazudozó. Akkor ez az úr közel 450 milliónyi Baritmix tulajdonosa volt, amit azóta sem szállított el, tett pénzzé senki…rövidebben szólva 450 millió forint erejéig volt az illető úr Varga által behúzva a csőbe.

Varga akkor és most is és folyamatosan (feszt) írásban hazudozik. Varga közleményei egyrészt formájában infantilisek, másrészt meg tartalmukban hazugok. Ezt kritizálja Ex, amire Ön azt írja, hogy Ex rosszindulatú.

Ön gazdaságosan ki nem termelhető ásványkincsek jelenlétét hangsúlyozza, azért, azzal a céllal, hogy tudatlan fektessen HUNMINING részvénybe.

Így dióhéjban összefoglalva ennyit tudtam megérteni a történetből. Azt is látom, hogy van, aki ennek a linkelésnek, amit Ön művel, bedől.

Mit tehetünk még ehhez hozzá?

Őszinte híve
Civinjanos 2014. 12. 11. 09:50
Előzmény: #2167  Törölt felhasználó
Tisztelt Nolement,

Egy vállalatvezetőnek az a dolga, hogy a részvényesei vagyonát növelje (nyereséggel működtesse a rá bízott vállalatot). Én ezt tettem.
Ön szerint nem?
Az egy részvényre eső vagyon nulla forintról 70 forint közelébe került és a vállalat évek óta nyereségesen működött.
Amit összeraktam – közel hét év után is kijelenthető - ma is működik.
Mondja már meg konkréten, mi lett volna más az én teendőm?

Őszinte híve
Törölt felhasználó 2014. 12. 11. 09:35
Előzmény: #2165  Civinjanos
Azért ha azt mondom ugorjon kútba, még az ellenérzéseim okán se tegye meg!
tehát maga felhívott valakit (gondolom azt a brókert aki aktívan részt vehetett ebben a trükkben), mert ugye azt senki sem hiszi el, hogy ezt az átverést egyedül végre tudta volna hajtani, voltak ebben segítői is akik bizonyára nem ragadtak be, mint oly sokan a kisbefektetők közül, akik elhitték az ön által felvázolt jövőt.
S jól pofára estek, s az is több mint valószínű, hogy nem járnak akkora mellénnyel mint maga. Ismerek néhányukat (befektetőt, brókert stb.), akik teljes mértékben elfordultak az effajta tőzsdei ügyletektől, mivel a magával hasonszőrűek becsapták az emberek nagy részét!! Teljesség nélkül (humet, econet, kreditjog, biomedical, genesis, hibridbox stb!!!)
Persze kilehet bújni a felelősség alól a megfelelő jogi eszközök segítségével, de erkölcsileg NEM!
a Hun Mining a Genesis napálmából kibújva egy földhözragadtabb tervel állt elő, amihez még kutatójoggal is földhivatal által bejegyzett bányatelekkel , meddőhányóval bír, s személyében sem elhanyagolható IT-vel rendelkezik, most már nem spekulánsokkal, hanem szakemberekkel, s jön itt maga a spekuláns fejével s okoskodik bele olyanba amihez nem ért!!!

Ha ennyire jónak hiszi magát, mint ahogy beakarja bizonyítani, tegyen is érte - itt vannak az Ünnepek…
venedetta 2014. 12. 10. 18:42
Előzmény: #2165  Civinjanos
Melyik bróker céget hívta Kamus !
Civinjanos 2014. 12. 10. 17:30
Előzmény: #2154  Törölt felhasználó
Kedves Nolement,

felhívtam őket és a következőket közölték:
1998-ban, amikor átvettem a HUMET céget 10 millió (1 millió darab) részvény volt forgalomban és a cég ért 170 millió forintot.
2005-re megoldottam egy csődhelyzetet (a vállalatérték nyilván ekkor nulla volt) 14,5 millió részvény kibocsátása árán.
Kibocsátottam tovább a brókercég szerint 60 millió darabig részvényeket 2006 és 2008 között, a cég ért 2008 Karácsonyán, a távozásomkor 4000 millió (négymilliárd) forintot.
A cég értékét 170 – 4000 millió forintra vittem, ez kb.: 25szörözés
A részvények darabszámát a 4szeresére emeltem.
A kettő között mintegy 6szoros különbség van, azaz a kibocsátás hatékonysága az általam végigvitt bruttó tíz, de nettó négy év alatt hatszoros.
Ezt mondja a brókercég, amelyiket felhívtam.
Most hívjak egy másikat?

Őszinte híve
Civinjanos 2014. 12. 10. 17:29
Kedves Nolement,

felhívtam őket és a következőket közölték:
1998-ban, amikor átvettem a HUMET céget 10 millió (1 millió darab) részvény volt forgalomban és a cég ért 170 millió forintot.
2005-re megoldottam egy csődhelyzetet (a vállalatérték nyilván ekkor nulla volt) 14,5 millió részvény kibocsátása árán.
Kibocsátottam tovább a brókercég szerint 60 millió darabig részvényeket 2006 és 2008 között, a cég ért 2008 Karácsonyán, a távozásomkor 4000 millió (négymilliárd) forintot.
A cég értékét 170 – 4000 millió forintra vittem, ez kb.: 25szörözés
A részvények darabszámát a 4szeresére emeltem.
A kettő között mintegy 6szoros különbség van, azaz a kibocsátás hatékonysága az általam végigvitt bruttó tíz, de négy év alatt hatszoros.
Ezt mondja a brókercég, amelyiket felhívtam.
Most hívjak egy másikat?

Őszinte híve
Törölt felhasználó 2014. 12. 10. 12:06
Előzmény: #2161  vinup
Hiszem ha látom!!!
venedetta 2014. 12. 10. 11:51
Tökéletesen leírtad a véleményem.Gratulálok!!
vinup 2014. 12. 10. 11:27
Előzmény: #2160  Törölt felhasználó
meg is fogják még ma, csak még kivárnak

Topik gazda

zotyó
3 2 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek