"Masszív felvásárlásokra számít idén a világ egyik legnagyobb alapkezelője, a BlackRock World Mining Fund portfólió menedzsere, a bányászati vállalatok körében. Az árazás ugyanis a szektorban most igen kedvező, a magas készpénzállománnyal rendelkező vállalatok ezért fokozhatják felvásárlási tevékenységüket." (Portfolio)
A mai részvény kereskedésből nem igazán lehet kiolvasni a "HÍREKET" ! :-)
Egyébként ilyen szempontból is korrektnek tartom a vezetést.
Például akkor sem piszkálták meg az árfolyamot,kereskedést amikor bejelentették a 13 milliárdos üzletet. Pedig ott lehetett volna "sunyítani",megpiszkálni az árfolyamot.
Sok ilyen "esetet" láttunk már a bét-en.
Például a Phylnél és a Humetnél.
Ha rosszul látom akkor mea-culpa az érintettektől.
Nincs a részemről vádaskodás.
:-)
Szóval ezt a vezetőséget én korrektnek tartom,kerülik a bennfentes kereskedés látszatát is.
A vásárló szinrelépésének pénzben látható,mérhető , "beteljesülése. :-)
A NAGYRÉSZVÉNYESEK hozzászólása a történésekhez.
Én ezeket nem negatív szempontból írom,mert hiszek a történetben csak úgy gondolom,hogy ha most már tényleg nem lesznek nyélbe ütve az üzletek akkor már nem is lehet öket hisz szerintem RENGETEGET dolgozott ezeken a mostani Igazgató T.
Szóval szerintem hamarosan eldől,hogy IGEN vagy NEM !!!!!!!!!
Mint már írtam : Véleményem szerint
jövőre mindenképpen el fog dőlni a cég sorsa,mert különböző okok miatt már nem igazán halaszthatóak az "események".
Vagy megkapták a pénzt, és beb*sztak, mint a szemét - elnézést az egyszerűségemért, és mostanság térnek magukhoz, talán lassan eszükbe is jut, hogy közölni kellene valamit!
HUNMINING -- a magyar bányászatért
Lesz-e valaki,aki rátalál Rudabányára?
Üdv: