É-d, miért olyan fontos a Humet neked? " Ha válaszolsz, akkor én is elmondom miért az nekem.
Törölt felhasználó2005. 08. 18. 21:24
Elmondtam és megmentettem a lelkemet,ez mitől rossz?Attól független hogy a lelkemet nincs miért megmenteni.Visszatér hetnénk a humet témára?Mert ez a topick erről szól.
Én eddig is sejtettem, de most már bizonyos vagyok benne. Egyébként hagyjuk ezt a szópárbajt. Térjünk vissza arp által emlékünkbe idézett, atopic címéről szóló témához. Jó ?
gyorsabban forog az agyam, mint a kezem. A jelzálog fedezet melletti bankhitelt a humet finanszírozására ajánlom természetesen. " a bepalizós részvényterítés helyett.
Törölt felhasználó2005. 08. 18. 21:09
Semmi gond.Nincs harag,továbbra is fórumtársam vagy és tartom magam a megállapodásunkhoz.
É-D, az előbb a balek szót a témánál félreértetted. " A balek szó úgy merült fel, hogy a balekok a lelndő Humet részvény vásárlók akik csak teszik bele a pénzt " javítson ki a balek szó megemlítője . ha tévedek " remélem nem lesz egyetlen balek sem a ki Humet részvényben égeti el a pénzét. Arra inkább javaslom jelzálog fegezet melletti bank hitelt. Ja? az kockázatos?
Humetre szavazok