Szia! Nem jó a freemailos címed, ezt írja: "no mailbox here by that name", még csak nem is az hogy tele van.. Majd írj egy másik címről légyszíves, hogy tudjak oda küldeni valamit, amit mutatni akartam.
Csokasy, 15-nél jobban sose csúszott vissza, ha ez megnyugtat (10 volt a minimuma, de nem jelent semmit mert 15 alatti szinten nem volt rá sosem komoly eladó és nem is lenne), ott mindenképpen megállna, ha valóban esésbe fordulna. De elég megnézni a könyvet, hogy lásd nem akarják 23-ért sem odaadni, 24-en is sokat agyaltak rajta mire odaadták. Ahhoz hogy valaki 100 ezer db-ot tudjon venni most 26-ig bele kell nyúlnia, és bele is fognak. Sok most a tőzsdén a fölösleges pénz, lásd Domus:) Attól pedig 1000X jobb lehetőség a Humet.
Az 5%-nál nagyobb Tulajdonosok felsorolása, bemutatása (az idõszak végén) a bevezetett sorozatra vonatkozóan a részvénykönyv-vezetõ nem szolgáltatott adatot, mivel ennek díját a HUMET® Rt nem volt képes kifizetni.
Nos, az szólhat a Humi mellett (azért be kell látnom van Lennox felvetésében ráció), hogy mint tudjuk a humi most egy kalap sz@rt sem ér. Viszont Civin (és még sok más érintett ember, kiket nem tudok, és nem is akarok nevén nevezni) áldozatos munkájának köszönhetően, mutat némi fejlődést a cég (a nagy minuszból valamivel kisebb minusz lett). Ergo, a sötét horizont egy távoli csücskében van némi fénysugár... a remény, hogy magához tér a cég. Ha ezt elhisszük, mondhatni szentül hiszünk benne, akkor a Humeten (ha vki most beszáll a buliba), lehet aratni rendesen. De ez csak feltételesmód, és nagyon kockázatos, mert simán visszacsúszhat a gödörbe. Vilcsi?
Törölt felhasználó2005. 08. 06. 12:12
Jó Lennox,mi szól a humi mellett?
Törölt felhasználó2005. 08. 06. 12:02
Lennox, basszus nem hiszem el, hogy most a Humi mellett kampányolsz...:) Lehet van benne valami... de... ez nagyon lehet!
Törölt felhasználó2005. 08. 05. 13:22
Ez igéretesen hangzik.Nagyon is.Mennyi lehet az árfolyama úgy 2-év múlva,mert én hosszútávra gondolkodnék.
Szia Csokasy!:) Élek, sokat dolgozom, egyáltalán nem is levelezem mostanában. Remélem jól telik a nyarad kevés munkával és ki tudtad használni eddig a szép időt.:) Két hét múlva Siófok, már nagyon várom! Majd írok valamikor. Szép napokat!
Szia észak-dél! Az elemzőknek nem kell érteniük egy humet szintű papírhoz, ne is várd el tőlük;) Nemsokára visszakapja a humet azt a 18 millió túlfizetett áfát, de ami a lényeg hogy ki lesz mondva hogy fizetőképesek és végre lehet foglalkozniuk a külföldi megrendelésekkel. Az új részvények pedig már kint vannak és ez most nagy lehetőség bárkinek döntő többség megszerzéséhez egy cégben, amit az apeh próbált elkapálni..nagy meglepetés lesz nemsokára.
Nem a Humetre gondoltam... ez egy amolyan rejtjeles üzenet... amit csak azok értenek meg, akik tudják a titkot...:) De téged még nem avathatunk be.:( . Bamakó veletek!>;)))))
Törölt felhasználó2005. 08. 05. 10:47
Miért voltak neki?
Törölt felhasználó2005. 08. 05. 10:43
...azok a régi szép idők...>;))))))
Törölt felhasználó2005. 08. 05. 10:06
Szia!Mi itt még nem találkoztunk.Én nem nagy összeggel de kipróbálnám a tőzsdét.A humet?Mi nden bróker,elemző,temeti .Miért pont az,én nem értek hozzá,épp ezért kérdem.Üdv.
Humetre szavazok