Pardon, a (d) helyesen: (d) mivel a cég nyereségesen működik és fizetési kötelezettségeit határidőre teljesíti, nincs ok arra, hogy a fizetésképtelennek nyilvánítsa az Ítélőtábla a HUMETet;
Jó Trinidad, (1) a számok azért jók, mert a költségeket csökkentettük, de ahogy Churchill mondta "evakuációval nem lehet háborút nyerni". (2) Az adóhivatal úgy és akkor dönt, amikor akar. A HUMET álláspontja az, hogy (a) a csődegyezség létrejött, bár nem jogerős, mert az adóhivatal fellebbezése ezt lehetetlenné teszi; (b) mivel más nem fellebbezett, ez még inkább tragikomikussá teszi az adóhivatal eljárását; (c) mivel a fellebbezést elbíráló Ítélőtáblának két választási lehetősége van: (1) elutasítja a fellebbezést (2) a HUMET fizetésképtelenségét állapítja meg (ezt kéri az adóhivatal!!!!); (d) mivel a cég nyereségesen működik és fizetési kötelezettségeit határidőre teljesíti, nincs ok arra, hogy a fizetésképtelennek nyilvánítsa az adóhivatal a HUMETet; (e) mivel a HUMET adófolyószámlája pozitív (nincs adótartozásunk); (f) de nem is tehetünk semmit, mert ez egy hitelező előnyösebb elbírálását jelentené a többivel szemben, ami a csődegyezség megsértését jelentené; (g) ennélfogva ezzel az üggyel érdemben foglalkozni nem kell, mert vagy jobb belátásra térnek és visszavonják a fellebbezésüket, vagy elhajtja őket az Ítélőtábla. (3) A részvénykibocsátás a cégbíróság alaptőke-emelést bejegyző végzésének kézhezvételét követően, augusztus 2-án megtörtént, a részvényeket a Tőzsde augusztus 9-én forgalomba helyezte. (4) Az árfolyamprognózisom változatlan, lásd www.humet.hu
Tisztelt Civin János! Olvastam a gyorsjelentést, bíztatóak a számok. Már csak az APEH döntésére várunk, a humet.hu-t rendszeresen nézem. Mikorra várható Ön szerint a kibocsátás, illetve APEH- döntés? A célárfolyam erre a negyedévre kb 25 FT? Köszönettel: tr
Na hali, végre hallom a hangodat!! :o) dehogy bántasz!, de még mindig nem értem a hasonlatot. Fejtsd ki, mert ezt úgy értelmezem - le kell esnie a Humetnek, mint annak idején a Matávnak. Jól értem??
Törölt felhasználó2005. 08. 16. 18:44
Pedig egyszerű!Ott mindenki a matávot sztárolta,úgy ahogy mosta humetet sokan temetik.És hát a legjobb indulattal nagyon melléfogtak a matávval,pedig sok magát nagy tőzsdézőnek nevező ember,és elemző mondta.Erre mondtam semmi másra,és nem azért hogy téged bántsalak.Légy jó.
é-d akkor ez most azt jelenti, szted, hogy a humet leesik 24-ről 6-ra? Mert most nem értem..
Törölt felhasználó2005. 08. 16. 15:24
Majd,meglátjuk,a humet mire lesz képes.Mondták már tőzsdéző emberek a matávra is anno mikor 2655-forintnál áh,ez nem lesz lejjebb,azért ment 576-forintig,elemzők is ezt mondták.Várdd ki a végét.Légy jó.
Humetre szavazok