Jobban jársz ha ehelyett bármelyik blueba rkaod a lédet, uyganis hamarabb realizáhatod a pénzedet mint 2-3 év...
Törölt felhasználó2005. 08. 25. 21:49
Na most szerintetek érdemes vennem 22Ft-ért Humetet mindössze 50 vagy 100ezer Ft értékben?És a mozgása alapján úgyis mozdul 23 vagy 24Ft-ra, ami több % nyereséget jelent, de a kérdés az az, hogy ha felmegy a 23-24Ft-ra akkor van-e aki megveszi tőlem azt a 50-100ezer Ft-ot? Köszönöm a választ.
Sziasztok! Humet forumot nem szoktam olvasni,de sztem nem olyan rossz(bár nem a humet miatt az:)) Elég vicces volt,ez az értetlenség:)) Na jó,nem gonoszkodok-de azért Csokasy grat:jól kezeled a helyzetet.Igy tovább:) Üdv:
Szia. Talán azért, mert időnként a Humet mellett agit-prop. munkát kifejtők túlzottan rámenősek. Tények helyett, vágyaik kivetítésével igyekeznek vevőt szerezni jelen állapotában - legyünk őszinték - elég labilis papírnak.
Törölt felhasználó2005. 08. 19. 06:40
Hogy a Humet fórumok mindig nyálba fulladnak? . >:)))
Törölt felhasználó2005. 08. 18. 22:25
Jó arp!Próbáljunk meg egymással ahogy eddig eddig nagyon jó volt,ne rontsuk el.Én veled nem szeretnék összeveszni.Ha te igen,akkor csak írunk egy más mellett.Én továbbra is bízom jó kapcsolatunkban,mert ez működőképes volt.Én mindenkivel normális vagyok,így veled is.Ne háboruzzunk.Tudod volt egy megállapodásunk,én tartom.Nagyon jó éjt.
Törölt felhasználó2005. 08. 18. 22:16
És mégegyszer ÉN NEM MARKETINGELEK A HUMETNEK!!!!!!!Ne velem a topickkal foglalkozzunk.Jó fórumtársam,én tartom a megállapodásunkhoz magam,de most te ütsz övön alul.Jó éjt.
Törölt felhasználó2005. 08. 18. 22:13
Figyelj,légy szíves hagyd abba a velem való foglalkozást oké?Nem én kezdtem és úgy őszintén unom hogy mindent a nyakamba varsz.Ne találj ki kérlek magadnak.Legyünk jó fórumtársak továbbra is.Én bízok benne.
É-d rosszul végezted a munkád. Egyes. Ahelyett, hogy a Humetet marketingelnéd, megint egy cigányperpatvarrá változott a topic körülötted. Ez egy sors? Nem tom miért vonzod a bajt, tényleg nem értem ez van!! " Magas szőke férfi felemás cipőben - csak ez jut eszembe - nem tehetek róla, kihozod az ember rosszabbik énjét. " Ezért nem akarom, hogy az emberek Humetet vegyenek, mert velük is ez történik majd. " Én lépek, csao
Törölt felhasználó2005. 08. 18. 21:36
Miért vagy az?Neked most szép az élet.
Törölt felhasználó2005. 08. 18. 21:35
Figyelj,előszőr is azért mert ez a topick,bár nem én hoztam létre,erről szól.Üdv.
Humetre szavazok