Rajtad nem lehet segíteni é.-d.! Ha eldugulnál végre, akkor lecsengene!!! De nem... te csinálod a fesztivált! Kussolj, és ne kérj már ki magadnak mindent!
Átgondolom, mi az ami kimehet, amit úgyis sokan sejtenek: " 1. az apehnál a magas pozíciók politikai állások 2. a kormányzó párt holdudvarából kerülnek ki 3. pártutasítások végrehajtásával honoráljak meg a bizalmat 4. fő cél az ellenzék meghatározó figuráit gazdaságilag ellehetetleníteni 5. a barátom ennek vált az áldozatává 6. át kellett menekülnie "baráti megyébe" 7. megúszta mert tudta, hogy ez lesz és szétstrómanolta a vagyonát 8. ez nem játék
Törölt felhasználó2005. 08. 18. 20:56
Tökéletesen igazad van!És a vád is nevetséges.Jó éjt.
Jézusom ne rinyálj már! Berzeviczyt tegnap este vádolta meg azzal vmi balfék, hogy csak azért lett tőzsdeelnök, mert az apja kommunista rendszerben besúgó volt! Tudta ezt bizonyítani az a töketlen, nem? Mégis leírta... és érdekes módon az a topik is eltűnt az élők sorából... (pedig még ma hajnalban is írtak bele...) szóval, az hogy vki megvádol hogy civin pénzel, sokkal kevésbé a becsületedbe gázoló, mint a fentemlített példa...és minden csoda max 3 napig tart (itt a portfolion 6 óráig...). Szóval ne kérd ki magadnak, nyeld le! Te csinálsz belőle ügyet!
Törölt felhasználó2005. 08. 18. 20:53
Bár nem hozzám szóltál,de nem is akarok Arppal folytatott beszélgetésedbe belszólni.Csak egy fél mondat,remélem megőrizhetjük továbbra is jó fórumtársi viszonyunkat.Ennek reményében kívánok minden jót.Kezed csókolom.
Láttam, de az nem azt bizonyítja, hogy Magyarországon nincs jog, hanem, azt, vannak dilettánsok, akik pénzért, karrierért sok mindenre képesek. Név nélkül, csak a sztori kedvéért, okulásul az elkövetkezőkre nem írnád le a történteket ?
Törölt felhasználó2005. 08. 18. 20:45
Az én ügyembe miért kevered gekkót?Üdv,fórumtárs am.
BB én is már rég mindent tudok! Sosem értettem, honnan tudta Gordon Gekko juniusban, hogy a Humet nyereséges, azt csak egyetlen ember tudhatta..... " Még egyetlen dolgot engedj meg a nekem jogállamiságról. " Biztosan láttad a Kulcsár Attila kihallgatásáról szóló videót... nem tudok ehhez többet hozzáfűzni. " akkor biztosan érten miért nem mondhatok többet -
Kedves Piroska!Tiszta szívvel biztosíthatlak hogy Észak-Dél nem egyenlő Civin Úrral.És aki ezt állítja az téved.Persze tévedni emberi dolog.Kezedet csókolom.
Tisztelt Észak-dél ! Ha kívánja magázódjunk, de én úgy gondolom a tegeződés, fórumtársi viszonyunkban elfogadható formája kommunikációnknak, figyelemmel arra,hogy Ön egy értelmes úriember. Kérlek, figyelj minden szóra amit írok, mert mondanivalóm lényege nem azt volt, Te, Civin fizetett embere vagy, hanem az, hogy Civin=észak-dél és már a korábban felsorolt nicknév mögött megbújó. Úgy gondolom, én már korábban próbáltam bizonyítani, amikor azt írtam; stilus az ember. Én a korábbi hozzászólásaimban felsorolt nevek stilusa nagyon egyezik.És, hogy ezzel az érzéssel nem vagyok egyedül, bizonyítja arp hozzászólása is.
Humetre szavazok