foci baratoknak kedvelőknek ide irjatok mindenfele dolgot ami eszetekbe jut,lehet dicsérni szidni magasztalni mindent es mindenkit és természetesen tippelni.
1. A golunk sajna les volt. Ketszeresen is. . 2. Szerintem is. De ott is a biro fujta volna be. A Var nem biralhatta volna felul. Meg van hogy mikor lehet egyaltalan VARt hasznalni es alapvetoen az a szabaly hogy csak akkor valtoztat a palyan megszuletet dontesen ha egyertelmuen megallapithato a szabalytalansag. . Pl van egy szabalytalansag es a biro piroslapot ad. A VAR nem mondhatja hogy ez szerinte csak sargat er. De ha a VAR szerint pl nem volt kontakt akkor a piroslap visszavonhato. . Ugyanigy itt is ha a jatekvezeto latta hogy volt taszitas de test a test elleninek itelte es tovabbot intett akkor a VAR csak akkor vonhatta volna vissza az iteletet ha nyilvanvalo a szabalytalansag ( pl latszik ketkezes lokes vagy rugas ) vagy ha pl lesen lett volna elotte a jatekos. . Ez reszben azert is van hogy megmaradjon a biro szabadsaga hogy megitelje mi fer bele es mi szabad sarga piros mar. Illetve hogy ne legyen az utolso bedobas is VAR ozva. . En ezt ertem es mint minden rendszernek van elonye es hatranya. Ezert en a birora vagyok merges aki nagyon nyilvanvaloan rosszul itelt. Amugy szerintem a mecs vegi kezezesnel is. Na ott VAR visszanezes se volt hogy csak felverodott vagy szandekos kez volt.
gol lett belőle, ughogy vizsgálni kelett volna a war-nak, igaza volt a meccs utáni értékelőnek, fordított esetben, ha OrbanVili taszajtja el Gündogánt, akkor a bíro befujja a tizenegyest! . a Szoboszlai szabadrugás után nem ismételték a Sallai fejes gólját, az se derült ki egyértelműen, hogy les volt vagy sem, és abszolut nem ismételték az esetet, se vonalazva, se anélkül!
Igen ezt mondtam en is. De nem biralhatta felul a birot. Ha les lett volna vagy kez vagy durva szabalytalansag felulbiralhatja akar. De eldontendo esetekben a biro dontese marad es ha nala ez belefer a VAR nem biralhatja felul. . Mindegy reszletkerdes. A biro volt hulye. . 2 nem volt a ket csapat kozott. Megvoltak a helyzeteink de rossz volt a helyzetkihasznalasunk. Mindket csapat kb 1.5- 1.6 XG t ( expected goal ) hozott ossze. . Viszont az is nagyon latszik mennyire rovid a padunk. Kb 13 ertelmes jatekosunk van utana nagy visszaeses. Mig a nemetek mar az alapbol jobb szintu kezdojukbe ugyanolyan szintu jatekosokat tudtak frissen bedobni.
A biro volt hulye a VAR meg csak akkor biral felul ha nyilvancalo szabalytalansag van. Ha a biroezt test test elleninek itelte nem biralhatja felul a VAR. . Amugy ilyennek a toredekeert kifele szabad szokott lenni. Meg kamu esesekre is sokszor.
:D A momentumos rész szándékos zrika volt, meglepő, hogy te vetted komolyan. Ami a mezek és bőrszínek változását illeti, ott viszont komolyan írom, hogy szerintem nem jó irány ez a globális felmelegedés, hogy egy fehér nemzetből Afrika lesz. De ez az ő gondjuk, nekünk itt a cigányság, ugyanez zajlik le.
Bocs de hogy fer meg benned ennyi eloitelet es gyulolet oszibten? . Honnan veszed hogy a momentumosok pl a franciaknak drukkolnak? Es miert gondolod hogy masok meg nem? Lefogadom sokan drukkolnak a divatok kozul a franciaknak. De akkor mi van? Es hogy jon ehhez a parthovatartozas? . Az idezojeles franciak is erdekes. Mitol kevesbe franciak a fekete franciak mint nalunk pl Orban, kerkez styles vagy anno Leandro? . A francia valogatottban kevesebb jatekos van aki nem franciaorszagban szuletet es nevelkedett mint a magyarban a magyar foldon szuletet es nevelkedett. Barmelyik francia ad neked gond nelkul interjut franciaul. Nalunk 2 ember se beszel szinte semmit magyarul ketto durvan torve. . Megsem idezojelbe hivatkozunk a "magyarokra". . Amugy en se birom a franciakat, Mbappet kulonosen ellenszenvesnek talalom, de ennek semmi koze ahhoz hogy sotetebb a borszine. Amugy Zidane-al is volt bajod anno? Vagy az algir szarmazas mar eleg francia? . Ngolo Kante val pl mi baj van? Az egyik legszerenyebb legjoindulatubb ember altalaban is nem hogy focistak kozott. Oszt fekete mint a szen. Lathatoan nem a borszin hatarozza meg az ember termeszetet.
Érdekes egy EB... a bíráskodás csapnivaló, egyik-másik spori csak azt veszi észre a pályán, amit nagyon akar. Meg mintha a nyugateurópai nagycsapatoknak fújnák a sípot, lassan azt mondom én is mint rObán, el kell foglalni Prüsszelt. A cseh ltékost durván kilökték a pályáról, utána rúgtak egy gólt a portugálok. Általában is eltűnőben a fair play, úgy látom. Ja, és ne feledjem a magyar kommentátort dicsérni! Nála Kroos még akkor is a pályán volt amikor már régen lecserélték. A második félidőben nem is a skótok ellen játszottak a németek, hanem a svédek voltak szerinte az ellenfelek. Mintha nem nézné ez a fószer a meccset, elmehetne bírónak.... Szóval jó szurkolást az útkaparó brigádoknak, elég meleg van hozzá. Apropó, mi lesz ma szegény magyar csapattal. Csapatják, vagy mennek a levesbe? (To be or not to be...)
Romania-Ukrajna : 3-0 Belgium-Szlovákia: 0-1 . lehet példát venni a szlovákoktól erőbedobásból, küzdeni akarásból, taktikai fegyelmezettségből, technikai tudásból! . a magyar válogatott kb 5. lesz a csoportjában, kikapunk a németektől és a skótoktol is, de örülhetünk h fekete poloban szurkol a "magyar szurkolotábor" ! :))
Hagyd a tőzsdet lazulj foci van
Jo szurkolast