sztem az van hogy most ugye kaptak eu bankok ingyen pénzt ekb
és eladják és dollárt vesznek helyette
ez van délelőtt
délután pedig amikor amik felébrednek a fed adta ingyen pénzt tolják be euróba
kérdés, vajh kinek fogy el előbb az ingyen pénze, amit a másik devizájára cserél át :o)
Hát az a helyzet, hogy én is úgy látom, csak nem tudtam, hogy a pozíciómból fakadó "elvakultságom" miatt látom így, vagy valóban így van? :DDD
Igazából nem akaródzik eladni (tegnap már majdnem eladtam, 1 ft-ra volt az árjegyző, de visszavontam), mert buktam ebben az évben eleget, s ha nem muszáj, nem realizálnék újabb bukót :-((( egyenlőre én sem látom, hogy nagyon bika lenne... Ha 1740-ig visszamegy és onnan megint le, akkor még belefér :-)))
Jah..., minden ott van jól egy rakáson. Én egyelőre beszűkülést várok, H1-en már jó szűk, de máshol még nem. De naposon nézve egy 1740-es visszateszt beleférne.
200 napos törését én most sem várom egyelőre még.
Aranyban kis segítséget kérnék :-)))
Amit látok: nagy esés után jelenleg a 200-as és 50-es mozgó tartja (naposon), közvetlenül alatta a bollinger alja és a 100-as mogó.
Felfelé viszont nem megy. Indikátorok esést jeleznek (RSI, MACD) Elképzelhető, hogy tényleg beszakítja ezt a sok mozgót és tovább esik? (igen tudom, elképzelni mindent lehet:DDD )
Hátha Ti többet láttok, mint én (szinte biztos :-))) )
Ha lenne pénzed holnap mit vennél max. befektetési idő 1 hónap?