joco100
4
4
1
péntek, 16:04
#1

Gyurcsányosodó JOBBIK helyett éljen a Mi Hazánk Mozgalom!!!  

Radikális nemzeti gondolkodású emberként aki 2010 óta JOBBIK szavazó volt Mirkóczki Ádám alábbi nyilatkozata volt az utolsó csepp a pohárban, hogy belássam ezek elárulták a radikális nemzeti magyar szavazókat. A JOBBIK immár a NER része az MSZP-vel és a Gyurcsánnyal együtt. A JOBBIK csatlakozott a hazaárulók gyülekezetéhez.
Mirkóczki Ádám Jobbik-szóvivő, aki a Magyar Narancsnak adott interjújában azt mondta, hogy egy magasabb cél érdekében össze kell fogni az ellenzéki pártoknak, illetve a Medgyessy-, Gyurcsány- és Bajnai-időszak a demokrácia aranykora volt a jelenlegihez képest.
Tehát a JOBBIK szerint a szemkilövető Gyurcsány kormány alatt a magyar demokrácia aranykorát élte.
Sajnos be kell látni a JOBBIK-ot megvették a balliberális pénzügyi körök.
A nemzeti radikális szavazók számára nem maradt más lehetőség mint a Toroczkai László vezette Mi Hazánk Mozgalom mint az egyetlen magyar nemzeti radikális párt.
https://hu-hu.facebook.com/mihazank/
Éljen Toroczkai László!!
Éljen a Mi Hazánk Mozgalom!!!
Rendezés
Hozzászólások oldalanként
szombat, 10:01
előzmény: #46  Shut-up
#51

Volt egy eset a Parlamentben amikor minden nem fideszes párt kivonult.
Volnerék bentmaradtak, "nekünk nem szóltak, de ha szóltak volna is bentmaradunk" magyarázattal. :)
szombat, 08:58
előzmény: #47  13791379
#50
:)
még kéreti magát... előtte még fut pár kört....  :)
szombat, 08:57
előzmény: #46  Shut-up
#49
A JOBBIK-ra is ezt mondták!   :))))
.
szombat, 08:57
előzmény: #44  peter_s
#48
Bizony.
szombat, 08:53
előzmény: #45  pampa
#47

VONAkodik?...
szombat, 08:53
előzmény: #44  peter_s
#46
Mi hazánk - egy újabb fideszes szervezet...
szombat, 08:44
előzmény: #44  peter_s
#45
"Gyurcsányt a Jobbik élére!
.
Ezt követeli a haladó erők összefogása, és a röhögni vágyó jobboldali tömeg.
„Ha már a forradalom, a SZrTÁJK, meg a BRÉemelés a cél – no meg, hogy Orbán megbukjon és tönkremenjen a Gundel étterem –, hát össze kell dobni mindazt, ami van. Az okos forradalmár és a népboldogító így gondolkodik.
Nem feladni a harcot! Lépni!
(...)
.
A Gyurcsány ellenben karizmatikus figura, de nincs tábora. Mérhetetlen. Főzhet ő napi szinten kis köténkében terépcsecsőt, vagy bűvölhet kígyót, kellemes röhögésen túl nem érdekel senkit. És lássuk be, a Facebook-mémek ritkán jutnak a hatalom közelébe. Gyurcsány Ferenc megjegyezhető arc, de nincs mögötte erő. A kiöregedett munkásőrség tábora meg a banyatank-hadosztály kezd kimerülni.
Gyurcsány Ferencet a Jobbik élére! Ezt követeli a haladó erők összefogása, és a röhögni vágyó jobboldali tömeg.
Gyakorlatilag ezt követeli mindenki!”
péntek, 22:10
előzmény: #43  Smile62
#44
Szokásos magyar betegség, aki nem úgy gondolkodik, ahogy ő, akkor náci, fideszes stb. aki meg a kedvenc nótáját fújja az meg cimbi, legyen az bárki. De abban igaza van, hogy Toroczkai pártjának szolgenjéből, miszerint váltsunk kormányt, váltsunk ellenzéket, az első fele totál hazugság. Egyetlen kormányellenes rendezvényt, megmozdulást, tüntetést mondjon nekem itt bárki, amit a Mi Hazánk szervezett a Fidesz éra alatt. Nincs ilyen, és nem is lesz. Amikor Toroczkaitól megkérdezik az FB oldalán, hogy mikor mozdulnak a kormány ellen, ha a többi párttal nem is, akkor külön, saját szervezésű demonstrációval, akkor rendre az a válasz, hogy a jobbikkal és gyurcsánnyal nem, szar jobbik stb. meg ködösítenek, hogy ők a Tesconál demonstráltak meg szimbolikus rabszolgapiacot tartottak a parlament előtt stb. A kérdésre nincs konkrét válasz, hogy az MH mikor szervez megmozdulást, mi a terv, időzítés stb.. Mindig az van, hogy elhordják az ellenzéket mindennek, és egy mondattal elintézik azzal a Fideszt, hogy nem értenek velük egyet. Volner betyársereges kirohanása után meg egy kívülálló számára elég egyértelmű, hogy a Mi Hazánk melyik térfelet választotta, nem akarnak ők kormányt váltani. Nincs is ezzel gond, de akkor mondják azt, hogy nekik a jelenlegi rendszer megfelel, és ne dumáljanak becsületről, tisztességről, elvekről, amikor őket is a szokásos politikai libikóka, dumálás, süketelés, saját pecsenye sütögetése, színfalak mögötti mutyi jellemzi. Amit Volner meg Dúródóra csinál az undorító, választások előtt erős, sziklaszilárd jobbikról hadováltak, most meg az ellenkezőjét állítják, és akkor odaírja az FB oldalára, hogy ők következetesek, becsületesek, elvek vezérlik őket, na persze....
péntek, 21:36
előzmény: #37  euler
#43
 Mi van! A régi nyilas jó volt. Most az új nem tetszik? A régről megmaradatak meg gusztustalanul nyalják az ellenzéket. Ők már rár rég nem szélső jobb. Melegekkel együtt felvonuló sisere had. 
péntek, 21:34
előzmény: #33  HIM
#42
Jelezném mindenkinek, hogy az Anfieldre, Liverpool meccsre senki ne menjen, aki nem bírja mert a Kop szektorban mellmagasságból indulva emelkednek a kezek a magasba több alkalommal minden meccsen, és árpádsávra emlékeztető sálak, zászlók is előfordulnak. Csak erős idegzetűeknek ajánlott :-))) Akkor most nácik a liverpool szurkolók vagy nem, vagy csak félnácik? Vagy csak egyszerűen nemzeti véglények, vagy mi van? Basszus, komolyan, ez a legnagyobb problémátok??? Ha a Pool magyar csapat lenne sztem már rég betiltottátok volna, de szerencsére nem az, de akár felsorolhatnánk az összes európai futballcsapatot. Hihetetlen, hogy mennyi náci, fasiszta van, nem?
péntek, 21:33
előzmény: #40  hatosa
#41

Az lenne a célom, de megoldjátok ti  ezt önerőből is. :)
Pá!
péntek, 21:27
előzmény: #37  euler
#40
Milyen igazam lett! Máris bizonyítottad, hogy a Mi Hazánk létét veszélyeztetnéd, ha be engednének lépni! 
péntek, 21:20
előzmény: #33  HIM
#39
Sosem tudhatod, hogy hány lesifotós ügyködött  éppen, hogy inkriminált képeket készítsen.
Egyébként csatlakozom ahhoz a csoporthoz, akik provokációnak tartják. 
péntek, 21:10
előzmény: #34  13791379
#38
Végre egy valamire való valós érv is lehet!
péntek, 21:05
előzmény: #33  HIM
#37

Nem kell ezt cifrázni, történelemtudósnak sem kell lenni, hogy lássa az ember:
Ez a megélhetési újnyilas alakulat jobbról nyal be a fidesznek.
Most ez van...
péntek, 21:00
előzmény: #35  Smile62
#36
A Kétfarkú Kutya Párt tagjainak két farkat kelljen villantani köszöntéskor!
péntek, 20:57
előzmény: #32  elemes
#35
 Igen! Semmi nincs a kar lendítésében. Aki még mind máig a náci tisztelgésbe beleképzeli a dolgot az magából idúl ki. Ezt az abberrált európai baloldali gondolkodást nem értem. Senki nem gondol a saját nemzete ellen forduló, és milliókat legyilkoló Sztálinra. Ez nem jön szóba. Csak a kar lendítés. Be.. ok.
péntek, 20:47
előzmény: #30  hatosa
#34

Szerintem direkt provokáció, ha kart lendítenek.
Nem hiszem hogy ez kell, ha hosszabb távra terveznek.
HIM HIM
péntek, 20:46
előzmény: #30  hatosa
#33
Nos itt annyiban más a helyzet,hogy ez a nemzetilény(NEM ÁM NÁCISZAR)..maga tette ki..gondolom büszkeségből..ezt a képet...és gondolom a maga kis csapata készítette..mert azért valljuk be,hogy nem olyan nagy formátum,hogy valaki Rómáig kövesse..
Most épp a kézi vb-t nézem..lement már pár meccs..de nem lengenek a karok..
..persze ha sportversenyeknek a focit nevezzük..akkor ott persze sűrűbb..persze ott sűrűbb a nemzeti véglények száma is..
péntek, 20:44
előzmény: #27  hatosa
#32
á de kened már a szart itt is
péntek, 20:43
előzmény: #28  euler
#31
Rosszabbul jár a Mi Hazánk, ha engednek belépni, mert  a létüket veszélyezteted.
péntek, 20:39
előzmény: #25  HIM
#30
Azért mint kívülálló megkérdezem kiket is veszélyeztet az a karlendítés, amelyet minden sportversenyen lelehet  fényképezni és az bármikor felhasználható? a "beépített" fotósok jóvoltából. 
Milyen érdekes, amikor csak az ilyen karlendítések kerülhetnek elő a világhálón! Vadásznak a fotósok, vagy csak megbízást teljesítenek. Na és hol tárolják, őrzik ezeket a felvételeket?
 Ja ismerős  az ilyen összeesküvés elmélet, amivel jellemzően bagatelizálni akarnak azok, akiknek ez feladat szintén.
péntek, 20:32
előzmény: #28  euler
#29
A vérnyomásnak jót tesz egy kis testmozgás, a többi meg felejtős....
péntek, 20:31
előzmény: #27  hatosa
#28
Ha belépek akkor titkos katonai kiképzést is kapok?
péntek, 20:24
előzmény: #20  elemes
#27
Lépjél be a Mi Hazánkba és akkor elhiszem, hogy belülről is látod a politikai pólusokat. 
Sokkal veszélyesebbek  a pénzügyi háttérhatalom beépített ejtőernyősei. Akik titkosan is finanszírozhatók.
péntek, 20:20
előzmény: #25  HIM
#26
Nagy az Isten állatkertje!  :)
HIM HIM
péntek, 20:19
előzmény: #2  joco100
#25
Mirkóczki Ádám Jobbik-szóvivő, aki a Magyar Narancsnak adott interjújában azt mondta Medgyessy-, Gyurcsány- és Bajnai-időszak a demokrácia aranykora volt a jelenlegihez képest
.
joco100 nemzeti radikális:"Tehát a JOBBIK szerint a szemkilövető Gyurcsány kormány alatt a magyar demokrácia aranykorát élte."
egy radikális szövegértelmezés...:))
Láttam tegnap ezt a torockai hazaffyt..megnyugtatóan elmagyarázta,hogy miért lengeti a karját Rómában...ott így köszönnek...meg egyébként is swastika..:)))
..egyébként elmondta,hogy a Tesco pusztán miattuk nem vezeti be a 400 túlórát..mert hogy ők annyira nem a ner seggéből származnak,hogy a törvény elfogadása okán..elmentek tüntizni..NEMNEM a kormány ellen..hanem betámadták a TESCOT..:))))közben meg a másik idióta már nagymagyarharcosokat akart küldeni a csűrhére..mert az a szánkók után a koronát támadja..
TI hazátok..:))))))))))))))) 
péntek, 20:10
előzmény: #19  bigyula
#24
Na és a jobbikba kik lehettek akik az időzitett bombákat helyezték, ha nem az Orbán lehetett? 
 
Pl: Annak a Gyöngyössy M. -nek pedig a listázás miatt nem kellett távoznia a jobbikból,  sőt a "végén" még át is vehette a hatalmat, amit nem kifogásolt a szalonok közönsége és az antiszemitázást sem érdemelte ki. 
Nekem a másik az a fiatal utolsó pillanatban szóvivőé avanzsált Jakab Péter ámokfutása, átváltozása hagyott megválaszolatlan kérdéseket még.
Nem úgy tűnik, hogy a fidesznek voltak beépített emberei, hanem a "szalonokban" népszerű képviselők taroltak.
péntek, 20:09
előzmény: #21  elemes
#23
A Jobbikkal ugyanez történt. Vona és Orbán jóbarátok voltak, konfliktus köztük pedig nagyon átlátszó volt.
péntek, 20:08
#22
Úgy látom Vazsi
MI HAZÁNK MOZGALOM -zászlóbontás- Minden magyar felelős minden magyarért!  
topikja nem váltotta be a reményeket. Pedig "vazsmegyei" most is köztetek van. :)
péntek, 19:59
előzmény: #18  13791379
#21
szűkebb pátriárkámban a mihazánk mozgalom helyi szervezetét a helyi fidesz koordinálja -- kb ők kapták a fidesz harapós kutyájának a szerepét. és nem is nagyon titokban csinálják, fideszes paneleket használnak a nyilatkozataikban.

Topik gazda

joco100
4 4 1

aktív fórumozók

friss hírek

AZ OLDAL TETEJÉRE